Kullanıcılara ait mesajları görebilmek için üye girişi yapmalısınız!
|
|
Bütün yıl boyunca dertlerime ortak olan benim her halimi çeken saatlerce dinleyen kardeşim sırdaşım dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] im nice mutlu yıllara güzelim..
Bütün yıl boyunca yeri geldi kavga ettik yeri geldi güldük eğlendik birbirimizle uğraşmaktan hiç vazgeçmedik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutlu yıllar abi
Beni sürekli sinir etme derdinde olan ve bugün eken konuşması şivesi tam bir Adanalı olan yüreği karakteri yardımseverlikte çığ aşan
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutlu yıllar gardaş
Toprağım kendini hiç bozmayan karakteri sağlam dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutlu yıllar toprak
Benim efendi karizmatik tam bir aile babası imaj ikonu olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abim mutlu yıllar ..
Gurbet kuşum duruşu ve kendine güvenen tam bir Türk kadini temsilcisi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]m mutlu seneler ..
İyiki varsiniz sizlerle dost olmak ayrıcalıktır iyiki varsiniz nice yıllar canlar sevdikleriniz ile ... seviliyosunuz...