Kullanıcılara ait mesajları görebilmek için üye girişi yapmalısınız!
|
|
Alıntı:
Hacer Nickli Üyeden Alıntı
Bence tam tersi. Aynı uzun süren ilişkiler gibi, evleninci insanlar cok cabuk boşanıyor, çünkü birbirini tanıyorsun, ve evliliği sıkıcı hale getiriyor, diye düşünüyorum.
|
Alıntı:
Absent Nickli Üyeden Alıntı
En iyi arkadaşıyla sevgili olanların hiç birinin bu mutlu sona ulaştığını görmedim duymadım. Aksine yarıda kalan ilişki yüzünden o en kral dostluktanda oldular hep. Burada bile bunun bir çok örneği var. O yüzden girmeyin böylesi toplara. Dimyat’a pirince giderken eldeki bulgurdan olmak acı verir.
|
Tamam da hayat arkadaşı da insanın iyi arkadaşı olması gerekiyor bence o zaman uzun süreli ilişki yaşayıp evlenenler de mutsuz olur @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin mantığın da evlilik kumar gibi zaten bana göre ama bence tanımak önemli ya ortak noktaları olmalı insanın ortak yönleri olan birlikte birşeyler yapar Ken keyif aldığı gezme tozma ne bilim ortak yönleri vsv ben zıt kutuplar meselesine inanmıyorum tek uyumlu olmak lazım galiba