Alıntı:
AlgoS Nickli Üyeden Alıntı
Tamam da hayat arkadaşı da insanın iyi arkadaşı olması gerekiyor bence o zaman uzun süreli ilişki yaşayıp evlenenler de mutsuz olur @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin mantığın da evlilik kumar gibi zaten bana göre ama bence tanımak önemli ya ortak noktaları olmalı insanın ortak yönleri olan birlikte birşeyler yapar Ken keyif aldığı gezme tozma ne bilim ortak yönleri vsv ben zıt kutuplar meselesine inanmıyorum tek uyumlu olmak lazım galiba
|
Belki tam anlatamadım
çevremden örneklere göre değerlendirdim. Evlilik zaten başlı başına bir kumar sayılır. Bir arkadasim 8 sene cıktığı çocukla evlendi, lakin bir sene sonra boşandi. Kuzenım 6 sene cıktığı çocukla evlendi, 9 ay sonra boşandi…Buna benzer çok örnekler var çevremde. Buda beni düşündürdü. Demem ki bir insani ne kadar çok tanırsan tanı, evlenince farklı olabiliyor. Evleneceğin insanı tanımalısın elbette, ama herseyini bilecek kadar değil. Onu keşfedecek huyları olmalı… Evlenınce de tanımaya devam edeceksin. Kafa uyumu çok önemli, karakter, fedakarlık mutlaka olmalı evlılıkte. insan sevince fedakarlık yapiyor zaten, ama tek taraflı olmayacak. Buda evlılığı yipratıyor. İdeal bi Eş nasıl olmalı bilemiyorum. Kişiye göre değişiyor. Cok gezmeyi seven bir insan evcil bir insanla anlaşamaz mesela. Zid karakterlı olup mutlu olan arkadaşlarımda var.