Alıntı:
Absent Nickli Üyeden Alıntı
Siz ilgilenmek istedikten sonra çare çok hanfendi. Orayı buraya linkleriz, ortak paydada istediğiniz kadar ilgi ve alaka gösterebilirsiniz. Ayrıca @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey size açık bir çek sunar, belki bizim biçemeyeceğimiz pahayı siz biçersiniz. Denemekle bir şey kaybedilmez efenim. Bir düşünün yine siz. Hayırlı geceler dilerim.
|
Ne anladım ben bu işten? Sitemi buraya linkledikten sonra benim sitemin bir anlamı kalmıyor ki; siteme tıklayan direk buraya yönlendirilecek ve size katkısı olacak, bana ve siteme katkısı sıfır.
Tamam, yönetimsel bir yer düşünüyorsunuz teşekkür ederim; fakat iki sitenin vizyonu ve misyonu farklı. Genel forum sitesi ile IRC forum sitesi alt yapıda benzer gözükseler de genel olarak ayrılırlar. Ben de bir IRC forumu sitesinde yönetici olmak yerine Genel forum sitesinde yönetici olarak devam etmeyi yeğliyorum.
Teklifiniz için yeniden teşekkürler. Siz(ler) zaten siteniz ile lidersiniz. Bize üye olarak ya da bizi ziyâret ederek kalitenizden bir şey eksilmez
aksine bizim kıvanç duymamızı sağlayarak bizi mutlu edersiniz.