Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2022, 23:55   #19
SherlocKHolmeS
Kayıtlı Üye
SherlocKHolmeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
huzurun kendi inandığı dinde veya inançta olması gayet normal bir şey, tabii ki inandığı şeyde huzur bulacak. buna bir sözüm yok. amma velakin sadece inançla huzur olmuyor bir yere kadar, en azından günümüz dünyasında böyle. ben bu gerçeklik üzerine yorum yaptım, başkalarına avukatlık yapmanıza gerek yok konuşmak isterseniz beraber de güzelce konuşabilir, fikir alışverişinde bulunabiliriz. ben açık görüşlü bir insanımdır dostum adam yemem. herkesin inancına da saygı duyarım. ben arkadaşın inancını eleştirmedim, sadece tek başına inançla olmayacağını ve gerçeği de görmezden gelmemek gerektiğini dile getirdim. ayrıca zaten bende avrupa vatandaşıyım dostum siz oturup kendi halinize ağlayın. hayalini kurduğunuz yerlere ben çok defa gittim maldivler olmasa da.
yeterli olur yada olmaz bunun kararini verecek kisi sen degilsin arkadasim sen sozde saygi duyuyorum adi altinda konuyu baska yone ceviriyosun buda sark kurnazligindan baska bisey degil inanc bu kisi bunda huzur buluyor herkes biseylere anlam yukluyor onun etrafinda yasiyor senin parada huzur bulman ne kadar dogalsa buda okadar he bunu sorgulayacaksak yine zararli cikan sen olursun....biraz parayi huzuru bı kenara atip dusunmeyide dene...ya ne diyosun sabah kahvaltisinda munihteydim bende... tanri klavyene zeval vermesin evlat yarinda jef bezosum dersen sasirmam...
benim avrupa vatandasligim var taaammmı sjsjsja