Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2022, 11:56   #3874
Eru
Kayıtlı Üye
Eru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
AlgoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Etek mobilya fabrikasin da ben almayim daha hiç etek le gelmedim gelmem de ama ise öyle süslenip gelebilcek pozisyonda çalışmıyorum zaten üretim de çoğunlukla gezdigim için aksine rahat spor şeyler tercih ve ben mağza mağza gezen biri değilim olmam da ablam ve yeğenim ile bu yüzden alışveriş yapmam usengeclikte n internet den getirtiyorum hep çok kolay oluyor yorulmadan
Yav sen etek yerine pantolon alırsın olur biter. Ben de hayatımda bir kere hatırlamıyorum bir mağazada 10 dakikadan fazla vakit harcadığımı. Yemin ediyorum aldığım 4 pantolon vardı bu yaz için, sadece 1 tanesini denedim 2 dakika. O olunca, diğer 3 tanesini o denediğim pantolonu üstlerine tutarak seçtim.

İşte bazı insanlar bildiğin zevk alıyorlar bu kıyafet seçme işinden. İki saat renk arıyorlar. İki saat çalışanlara ekşiyorlar " o var mı bu varmı bu şöyle mi böyle mi " diye. İki saat deniyorlar, beğenmiyorlar. Ya bir de en uyuz olduğum şey adam giriyor giyiyor pantolonu çıkyıro aynanın karşısında. Gayet olmuş normal bir pantolon. Pezo diyor ki "beğenmedim güzel değil"

Islak odunla dövesim geliyor bu tipleri.