Bir insana verilen değeri göstermenin
en önemli yanlarından biri özel günleri kutlamaktır.
Bunlar içerisinde özellikle
doğum günleri ilk başta gelir.
Bizler de
İRCForumu.ORG Ailesi olarak
bugün çok değer verdiğimiz arkadaşımız'ın
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın doğum gününü
en içten dileklerimizle kutlar
daha nice sağlıklı
huzurlu yıllar geçirmesini,
başarı merdivenlerini sağlam çıkmasını,
ve hayatında başarıların devamını diliyoruz.
İyi ki doğdun iyi ki bizim ile bu yoldasın güzel insan,
daha çok @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın nazını çekiyorsun o ayrı
Dostlukların her daim baki kalması
dilekleriyle.
İyi ki doğdun @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Emrehanım kadim dostum kardeşten ötem sırt sırta buralara kadar geldik ne zorluklar geçirdik ne sıkıntılar atlattık yolun sonuna geldik dedik yine ayağa kalktık ne çıkmazlardan çıktık biz kızdık küstük kavga ettik ama bir birimize hiç sırtımızı dönmedik çok kahrımı çektin çok çilemi çektin Allah yokluğunu göstermesin nice mutlu senelerin olsun kalbin kadar güzel ömrün olsun aslan kardeşim sen hep mutlu ol inşAllah. @Furkan
Perdenin arkasındaki adam, yeni yaşın perdelerin arkalarında saklayamayacağın kadar mutluluk ve para getirsin sana. Bir de kalbinin en güzel yerinde saklayabileceğin bir Bursalı getirsin Yaptığın her şeyde huzuru bulman dileğimle. Mutlu Yıllar! @KahKaha
Shelci olarak tanıdım seni zamanla işler yaptık ettik dostluk vs olmamışız forum sayesinde seninle tanışma fırsatı oldu yakından şimdi doğum günün bugun Rabbim yeni yaşında bereket bolluk sağlık versin inşAllah nice yaşlara. @Kaf Dağı
Doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık başarı ve mutluluğu sonuna kadar yaşayacağınız bir yıl olmasını dilerim Emrehan . İyiki doğdun iyiki varsın..@Ada
Gelemedik ama unutmadık da
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar,
yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin.
Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle.
Doğum günün kutlu olsun!
@ESinti