Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2022, 16:13   #8
Cadi
Editör
Cadi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Göktürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalemine ve yüreğine sağlık. Maalesef reel hayatında 2 koyun versen güdemeyecek adamlar sanalda yalakalıkla admin olup o evrenin sahibi zannediyor. Diğer yorumlardaki gibi dostum kavramını kullandığı kişileri satıyor. İrc aleminde op lukta yaptım,rootlukta,shellcilikte çok şükür hiç bizaman değişmedik.Değişenlere de tek sözüm bulunduğunuz kullanıcoda admin olduğunuz zaman yada bir yetkiniz olduğu zaman reel hayatınızda bi işe yaramıyo kalp kırmaktan vazgeçin.Sanal dünyada olabiliriz ama konuştuğumuz muhabbet ettiğimiz kişiler gerçek,duyguları ve kalpleri var siz insan gibi yaklaşın ki onlar da size öyle yaklaşsın
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne yazıkki insanlar dost kavramını çıkar olarak algılıyor ve yetki alınca dost dediği insanın yüzüne gidip sen olduğun için yetki almiyordum sen gittiğin için rod admin olurum diyebiliyor
Dostluk çok ayrı bı kavram ve dostlarım için herzaman can feda bende keşke bunu anlayabilselerdi bazıları

Insan Bir Kez ÖLÜR Ben Bin Kez ÖLDÜM !