01 Mayıs 2023, 18:45
|
|
|
Kullanıcılara ait mesajları görebilmek için üye girişi yapmalısınız!
|
|
Alıntı:
sihirbaz Nickli Üyeden Alıntı
Emeğine sağlık
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağbim çok teşekkür ederim.
Alıntı:
Oktayy Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok sağolasın
Alıntı:
Gökçen Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülüm teşekkür ederim.
Dinleyen gönlünü severim.
Alıntı:
EsrarLı Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beğenmene sevindim.
Çok teşekkür ederim.
Alıntı:
Çebihan Nickli Üyeden Alıntı
içten, samimi, harika bir röportaj olmuş.olmuş.tebrik ediyorum👏
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içten ve çoğu spontane gelişti evet.
Çok teşekkürler.
Alıntı:
Microsoft Nickli Üyeden Alıntı
Başarılar dilerim arkadaşlar emeklerinizde.
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] değerli dostum çok sağol.
Alıntı:
CeyLaN Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm teşekkürler gülüm.
Alıntı:
eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] m dinleyen yüreğine sağlık canım benim.
Alıntı:
Tayfur Nickli Üyeden Alıntı
Emeğinize saqlik
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ediyorum.
Alıntı:
Cemre Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize ,yüreğinize sağlık güzel bir röportaj olmuş..
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gecmişten, hatalarından ders aldığını düşünüyor ve buna inanmak istiyorum.. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm birdaha asla üzülmesini istemiyorum. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım okadar guzel yüreği varki herkezi yapmış olduğu hatalara rağmen affedebiliyor ama ben yapamıyorum... Eğer bir gün @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni affedebilirsem ziyaretinize gelirim...Dilediğin yerde ,güzel insanlarla ,sorunsuz günler geçirmenizi dilerim...hoşkalın
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm seni çok seviyorum.
Benim güzel yürekli arkadaşım.
Dinleyen beğenen kalbinden öpüyorum.
Alıntı:
CeReN Nickli Üyeden Alıntı
Guzel Bir soylesi Olmus.
Emeginize Saglik ~
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkürler tatlım.
Alıntı:
KahKaha Nickli Üyeden Alıntı
Herhalde sanalda zaman geçiren her insanın “verdiğim emeklere yazıklar olsun” dediği bir dönem oluyor.
Bu anlamda en güzeli buralarda zaman geçirirken kendimize bilgi katıp, eğlenmeyi ön planda tutarak zaman geçirmek. İşte o zaman amaaan benim de yanıma güldüklerim ve öğrendiklerim kalır diyebiliyor insan
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], forum bana uzak dediğin için, sunucuda yazılan uçar forumda yazılan kalır diye belirtmek ister, “bir gün herkes forumcu olacak” sloganımı da eklerim
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve chucky, ellerinize sağlık.
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] m öyle güzel özetlemişsin ki..
Bir gün Herkez IRCforumu 'nda olacak
Beğenen yüreğini severim çok teşekkür ederim gülüm.
|
|
|