Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2023, 21:06   #16
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gizemlihatun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adammmmmmmmmmmmmm süper olmuş ellerine sağlık bitanem benim. Yeni gazeteyi 4 gözle bekliyoruz
Gülüm canımsın sen teşekkür ediyorum.

Alıntı:
ESinti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel çalışmalar bunlar emek kokuyor adeta harika ve dolu dolu rengarenk bir gazete oldu yine sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cığım
Şanlı Bayrağımızı dalgalandıkça gurur duyuyorum
Emeğine sağlık bizimle bu güzel baskıyı paylaştığın için teşekkürler
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanımcım çok teşekkür ediyorum.

Alıntı:
Chucky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gene çok emekler ile mükemmel bir çalışma olmuş emeğine sağlık Birazda duygulandim okuyunca vefasızlık içinde ahti vefa benim için çok kıymetlimsin tşk ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeksiz iş olmuyor biliyorsun.
Duygulanmana sevindim
Güzel düşüncelerin için teşekkürler.

Alıntı:
Çebihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emeğinize sağlık.. harika valla çok beğendim ;-)
@Çeliban çok sağolasın.

Alıntı:
Göktürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bir çalışma olmuş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ediyorum.

Alıntı:
İpek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meleğim sana ne yazacağımı bilmiyorum… dizayn - renk seçimi mükemmel – uyum ötesi görsel içerik olmuş eline ve emeğime sağlık …
Dilerim Allahtan mutluluk - yolun olsun!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim ama bu kadar güzel sözlere ne denir bilemedim.
Beğenmenize çok sevindim tatlım.
Hepimizin emeği ve başarısıdır bu gazete ben sadece aracı oluyorum. Öpüyorum gözlerinden...