Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2023, 17:59   #1
Chloe
"Omne ignotum pro magnifico."
Chloe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kereviz Kızartması

Kereviz Kızartması

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kereviz Kızartması için
Malzemeler

2 kereviz
1 yumurta
Yarım limonun suyu
Yarım su bardağı galeta unu
3 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
Tuz
Karabiber

Kızartmak için

Ayçiçeğiyağı

Sos için

1 tatlı kaşığı hardal
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı mayonez
1 yemek kaşığı kapari
Tuz

Kereviz Kızartması
Nasıl Yapılır
Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip. Kerevizin kabuğunu soyup yuvarlak dilimleyin. Kaynayan limonlu suya atarak 7-8 dakika haşlayın. Sudan çıkartıp kurulayın. Yumurtayı kasede çırpın. Galeta unu, tuz, karabiber ve rendelenmiş parmesan peynirini bir kasede harmanlayın.

Kereviz dilimlerini önce yumurtaya, sonra galeta unlu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün.

Hardal, mayonez, yoğurt, kapari ve tuzu karıştırıp kereviz kızartması ile birlikte servis yapın.



lezzet.com.tr
________________





: ( :
Her hikayenin iki tarafı vardır.