Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2023, 14:20   #11
ESinti
Emektar
ESinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Haje Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm iyki doğdun iyki varsın çok seviyorum seni
Alıntı:
AlgoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Esinti yeni yaşın sana sağlık , mutluluk,huzur ve şans getirsin nice mutlu seneler dilerim kuzum .
Alıntı:
sihirbaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mutlu yıllara dilerim sevdiklerinle ailenle mutlu sağlıklı uzun ömürler dilerim
Alıntı:
EsrarLı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Annemmmmmm nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsunn
Alıntı:
Chloe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ablişşşşş doğum günün kutlu olsun musmutlu, sağlıklı nice yıllara
Alıntı:
aZze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sağlıklı huzur dolu yaslarin Olsun doğum günün kutlu olsun 🎂🌺
Alıntı:
CeyLaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm mutlu yillar canm💜
Alıntı:
iÇRe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@ESinti Sevdiklerinle Sağlıklı, Mutlu,Huzurlu yıllar diliyorum.🎂🥂😘🥰🤗
Alıntı:
Ada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

IRCForumu'nun En Tatlı Hatunu Doğum Günün Kutlu Olsun..
Seni Çok Seviyorum

Nice Doğum Günlerini Kutlama Dileğiyle..

(En Uzun Mesajı Ben Yollamışım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm)
Kelimelerim kifayetsiz kaldı yine 🥺
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok mutlu oldum, bende iyi ki sizleri tanımışım Aileme dahil ettiklerimsiniz bazen duygular anlatılmaz bilirsiniz nice beraber geçireceğimiz yıllarımız olsun inşallah iyi ki varsınız benim güzel Ailem sizleri çok seviyorum
Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum bu özel günümde
Yanımda olduğunuz için 🙏❤️