Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2021, 23:09   #37
Furkan
"Lâ Tahzen innALLÂHe Meâna"
Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Parmaklarına sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel yazmışsın.

Açayım mı açmayayım mı diye çok düşünürken birden açalım gitsin dedim geriye dönüp baktığımda kurduğum tek cümle iyi ki..

İyi ki açmışım iyi ki açmışız dostlarımın abilerimin arkadaşlarımın tanımadığım insanların kıymetli kardeşlerimin öyle desteğini gördüm ki dedim doğru iş yaptık. IRCForumu sayesinde bir çok şeyi öğrendim dostum kim düşmanım zaten yok arkadaşım kim kim kim kim saymakla bitmez yanımda olacağını tahmin etmeyeceğim insanlar en dibimde bitti karar aşamasında beraber yol yürürüm dediklerim ise maalesef daha yola çıkmadan kayboldular olsun canları sağ olsun ben benim sırtıma bıçak saplayana baş tacısın demişim onlarda başımın tacıdır.

Emeği geçen herkese foruma bir nokta koyan sadece giriş yapan tek bir satır yazı yazmayanlar dahil herkese çok teşekkür ediyorum aile ortamı kurmak zordur öyle bir yönetim kurduk ki gırgır şamata eğlence sohbet öyle kullanıcılarımız var ki hepsi bir birinden değerli zordur aile olmak aile olabilmek en büyük imtihandır bu tür yerler için yolun başında bu imtihanı başarıyla verdik Allah yokluğunuzu göstermesin birlikte en güzel yerele gelmek dileğiyle.

________________

Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim.

"Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]