Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Temmuz 2021, 00:43   #10
Absent
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Haluk Levent ya da Mansur Yavaş şu ülkenin başına gelse keşke.. Çiğnediğimiz sakızdan attığımız çöpe kadar vergi alan devlet, her afette halka iban veriyor ya da mesajla on lira dileniyor. E o zaman size ne gerek var kardeşim. Kaldırın vergileri, halk bu gibi durumlarda gerekeni fazlasıyla yapar zaten.

Yangınlar deniz kenarında ama bizim denizden suyu alıp yangın söndürecek teknolojimiz yok. Kıbrıs'a köşk yapmak için bütçe ayıran hükümet bunlara neden bütçe ayırmamış. E tabi ya ne gerek var, bu gibi durumlarda yapılan tek şey yardım toplamak. Ayıptır yahu.

O ********lere gelince; her bir yanı cennet olan ülkeyi cehenneme çevirdiler. Sadece ormanlar değil, içindeki milyonlarca canlılar da yandı, kül oldu. İnşallah tez zamanda sizlerde daha beter yanarsınız. Koca bir ülkeden aldığınız bu beddualarla helak olursunuz inşallah.

Ayrıca, bizler sadece bu haberleri izliyoruz, bence izleme zamanı değil el ele, gönül gönüle verme zamanı. IRCForumu olarak bizlerde ağaçlandırma kampanyasına destek olsak diyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..