Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2023, 14:05   #1
Merve
Merve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yuva yıkan köpek! 9 yıllık evlilik tek celsede bitti: Köpek kadar değerimiz yok deyip...

İstanbul'da duyanları hayrete düşüren bir boşanma davası yaşandı. G.S. isimli kadın 9 yıldır evli olduğu eşi V.S.'nin kendisini köpeğe tercih etmesine bozularak boşanma davası açtı. Eve getirilen köpek aileyi mahkemeye taşıdı. Mahkeme çifti tek celsede boşadı. Duyanları hayrete düşüren boşanma davasında üçüncü şahıs köpek oldu!




İstanbul Esenler'de 9 yıldır evli çift, köpek yüzünden evliliklerine noktayı koydu. İddialara göre V.S. adlı koca, ilk evliliğinden olan yetişkin kızı için sahiplendiği köpeği eve getirince kıyametler koptu. G.S. eşine çocukluktan beri köpek fobisi olduğunu ve hayvanı götürmesi gerektiğini söyledi.



KÖPEK MESELESİ ONUR MESELESİNE DÖNÜŞTÜ!

Çift arasında sık sık köpek yüzünden tartışmalar yaşandı. Sürekli yaşanan tartışmalara dayanamayan G.S. kocasına resti çekti. "Ya ben ya köpek" dedi. Köpeği seçen V.S. mahkemeye başvurdu. Mahkemeye başvurma sebebi olarak köpeği gösterdi. "Köpeğe bakmak için eşimden boşanmak istiyorum" dedi. Ancak dava dilekçesi reddedildi




Bunun üzerine G.S. mahkemeye başvurarak boşanma davası açtı. Kadın, kocasının kendisini köpeğe tercih etmesinin onun onurunu kırdığını belirtti. G.S. mahkemeye verdiği dilekçede köpekten korktuğu için evde duramadığını, defalarca ağladığını buna rağmen kocası ve üvey kızının onu umursamadığını anlattı.


KIZI İNTİKAM ALDI

G.S. evlendiği günden beri üvey kızının babasıyla annesinin ayrılmasından onu sorumlu tutuğunu ve bu yüzden yaptığını da öne sürdü. Davacı eş boşanmanın kendisi için onur meselesi olduğunu belirtti. Bakırköy 4. Aile Mahkemesi, kadını haklı buldu; çifti boşadı. V.S.'nin 20 bin lira maddi, 30 bin lira da manevi tazminat; aylık bin lira da nafaka ödemesine karar verdi.


KÖPEK BENDEN DAHA DEĞERLİYDİ

Köpekle yaşamanın işkenceye dönüştüğünü öne süren G.S., dilekçesinde şunları söyledi: "Eşim ve kızı bana her zaman hizmetçi gibi davrandı. El yüz havlularımı bile köpeği kurulamak için kullandılar. Köpeğin etrafa saçtığı tüyleri ve dışkıları bana temizlettiler. O evde köpek benden değerliydi, köpek kadar değer göremedim.


Kaynak:sabah.com.tr
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]