Konu: Zaman
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2023, 11:02   #1
Matizz
Editör
Matizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Zaman

Zaman neydi?
Neyi alıp götürdü bizden, ya da neyi getirdi? Sitem etmenin ne faydası var sahi?
Ardında kalan onca acının izini taşıyorken sırtında, geleceğe hangi gözle bakarsın şimdi?
Adını bir türlü koyamadığın bu eziyetin, kaç asır yükünü çeker kalbin..
İnsan inancını kaybetmez mi?
Peki, herşey sarpa sararken böyle mi diyeceksin.. ''İnsanlara inancım yok, kendime de gücüm..''
Dik durmak zorundasın. Ayağına dokunan her taş kesiğine kulak asmadan devam edeceksin.
Buna mecbursun. Mecburum..

''+Ben de üzülüyorum bazen, çok üzülüyorum ama sonra biraz zaman geçince geçiyor işte.
- Nasıl geçiyor ya?
+ Mesela Şekerpare'yi özlüyorum. Sonra çok üzülüyorum. Ondan sonra gelmeyeceğini bildiğim için sonra üzülmüyorum geçiyor.
- Gelmeyeceğini nasıl ya? Olur mu öyle şey.. Ceketin onda.
+ İşte ceketim onda ama ben de o kadar aptal bi adam değilim ama..
- Estağfurullah abi.
+Çünkü gelmeyeceğim dedi. Eğer geleceğim deseydi belki döner diye beklerdim ama gelmeyeceğim bekleme beni dedi. Ben de o yüzden beklemiyorum. Bir de bana sen çok iyi bir adamsın dedi. Bir de çok güzel gözleri vardı değil mi?
- Evet.. Kocaman, kocaman.
+ İşte ben de o yüzden keşke diyorum ona sadece onu sevebildiğimi söyleseydim. Ben ona hiç çünkü onu sevdiğimi hiç söyleyemedim ya. O hiç benim onu sevdiğimi bilmiyor. Bir de keşke ona anlatacağım birkaç, bir sürü şeyler vardı. Onları da anlatabilseydim keşke diye. Ama anlatamadım işte. En çok da ona üzülüyorum.''

İsmail abi derin bir sancı içerisindeyken bile hep bir umut yeşertirdi içinde..
Zaman neydi? yahut insan..
Neydi? ''Ve her insan, zamanın dünya üzerinde bıraktığır birer yara izidir''

-Matizz

Ve her insan, zamanın dünya üzerinde bıraktığı birer yara izidir.