Konu
:
Et Kavurma Tarifi
Tekil Mesaj gösterimi
01 Ağustos 2021, 18:52
#
1
Ecem12
✓
BekLentiLer Üzer BekLemeyin
Et Kavurma Tarifi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.
Üye Olmak için TIKLAYIN...
]
Lokum Gibi Yumusacik Kavurma Tarifi
MALZEMELER
1 kilo dana eti
Yarım litre su
500 gr iç yağ
1 tatlı kaşığı tuz
YAPILIŞI
Etimizi kuşbaşı doğrayalım ve tavada suyunu salıp çekene kadar kavuralım. Üzerine su ilave edip kapağını kapatıp pişmeye bırakalım.
2- İç yağı küçük küçük doğrayalım ve tavaya alıp sürekli karıştırarak eritelim.
3- Etimize tuzunu ilave edelim ve erittiğimiz iç yağı kıkırdaklarını süzerek ekleyelim. Birkaç dakika orta ateşte karıştıralım.
4- Bir kabın içerisine streç film yerleştirelim ve etimizi dolduralım. Üzerine tencerede kalan yağı dökelim. Kapağını kapatarak donması için bekleyelim.
5- Donduktan sonra istediğiniz zaman tüketebilirsiniz.
Afiyet olsun!
________________
Bir Defa Aldatan Kisiyi Affedersen,
Seni Yine Kullanir;
Çünkü Ihanet Bir Ruh Hali Degil,
Karakterin Dökülüş Biçimidir.
Alıntı Yap
Ecem12
Açık Profil bilgileri
Ecem12 nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ecem12 - Daha fazla Mesajını bul