29 Şubat 2024, 20:56
|
|
|
Kullanıcılara ait mesajları görebilmek için üye girişi yapmalısınız!
|
|
Alıntı:
Overdose Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Erdoğan'ın Dedikleri Doğru Büyüme Var onca olumsuzluklara rağmen Pandemiydi Depremdi darbeydi vs vs işte Gerçekten güclü bir ülkeyiz ayakta durmayi bildik lakin bu adama oy verenlerin aklından şüphe ederim hepsi cahil söyleminiz Hakerete giriyor hic hoş bir söylem değil Sizin şuanki söyleminiz Benim oyum ile çobanın oyu birmi demeye geliyor çok yakişiksiz kalmiş Ekonimimiz doğrı %60 'larda zaten çok iyi değil bunuda atlaticak güçteyiz Zaten Enflasyon kalici değildir bir ülkeye geçiçi darbe gibi öyle düşünün Bati'nin amaci Bayraktari yok etmek hic dikkat etmediniz mi Dağdakilerle bazi muhalefetin vede abd 'nin söylemleri bir kendi ülkemizin ihasi sihasi vb gibi ihtiyac olan herşeye karşilar zaten amaclarii Türkiye'nin Büyümemesini engellemek zaten tek amac bu emin olun hükümete chp gecsin dolar direk 4.tl ....
|
Herkesin kendi özgür düşüncesi, ben kendi öyle özgür düşüncemi söylerim, sen kendi özgür düşünceni söylersin ki buna sonuna kadar saygı duyuyorum. Herkes birbirinin özgür düşüncelerine saygı da duymalı. Yazacak çok şey var ama ne yazarak nede bağırarak konuşarak hiç bir şey çözüm olmuyor sonuç olarak halkın sesi duyulmuyor verilen sözler tutulmuyor, yani ne desem de yazsam da hic bir sey çözülmeyecek ve bu malum parti için kendimi yorma gereği bile duymuyorum. Ama aklıma takılan sey "cahil kelimesi hakarete girer" cümleniz. Cahil kelimesi hakarete girmiyor, hakaret bile değil, kendini, zihini gelistirmemis, bilgisizlere, kendini ezdirenlere, bir kaç kuruş paraya kanan, kendisi ile dalga geçen, eglenen kişileri daha çok sevenlere, yanlışa doğru diyenlere cahil diyorum ki Türkiye de bunun gibi milyonlarca insan var. Bende sizin "cahil kelimesi hakarete girer" cümlenizi doğru bulmuyorum.
|
|
|