- - - - [ VATAN Olmadan Gelecek Olmaz ] - - - - [ VATAN Olmadan Ask Olmaz ] - - - - [ VATAN Olmadan Hic Bir Sey Olmaz ] - - ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ - - Dostlarin Seni Unutmayacak - ~ SAVASNL ~ ~ mekanin Cennet olsun - - ~ ~ C * DostYeri.Org Yonetim Kadrosu C * - - - ~ ~ Sunucu Sahibi: - - ~ ~ Emek verenler - - ~ ~ Owner Admin: - - ~ ~ Ekim - Seth - - ~ ~ Root Administrator : - - ~ ~ Swan - SonsuZ - - ~ ~ Teknik Administrator : - - ~ ~ creil - - ~ ~ Network Administrator : - - ~ ~ SumeyRa - - ~ ~ Services Administrator : - - ~ ~ maii - MeLeK - - ~ ~ Server Administrator : - - ~ ~ KuZeY - - ~ ~ Co Administrator : - - ~ ~ - Ada - - ~ ~ Irc operator : - - ~ ~ elifSu - Tokyo - - - ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ - - ~ ~ C * DostYeri.Org Gorev Dagilimi C * - - ~ ~ Genel Sorumlu : - - ~ ~ Swan - - ~ ~ #Sohbet Sorumlusu : ~ AyKız - - ~ ~ Chanserv Lideri : ~ Ekim - - ~ ~ Yardimci: - - ~ ~ Radyo Sorumlusu : ~ SonsuZ - - ~ ~ Yardimci: Sanem - - ~ ~ NickServ - Vip Lideri : ~ Ekim - - ~ ~ Yardimci: elifsu - MeLeK - - ~ ~ X:line Sorumlusu: ~Swan - - ~ ~ Yardimci: - Seth - - ~ ~ Sistem Sorumlusu : - - ~ ~ ALpeR ( Seker Shell ) - - ~ ~ Oper Sorumlusu: Swan - Seth - - ~ ~ - - ~ ~ Web-Seo Sorumlusu :Seth - - ~ ~ - - ~ ~ C * Global Kanallarimiz C * - - ~ ~ - - ~ ~ #Sohbet #chat #Oxm #Kelime #Yarisma #iSLam - - ~ ~ - - ~ ~ C * Yonetici Hizmet Odalari C * - - ~ ~ - - ~ ~ istek sikayet ve Sorunlariniz icin #Help - - ~ ~ Yonetim Yardim Kanali : #Operhelp - - ~ ~ Sunucu Kurallari Genis bilgi icin /Rules Yazin - - ~ ~ Sunucu Online Admin icin /Ircops Yazin. - - ~ ~ - - ~ ~ Bilgilendirme : - - ~ ~ Lutfen Sunu Aklinizdan Cikarmayin,Chat Kavrami Engellenemeyen - - ~ ~ Bir iletisim Aracidir Ve Online Oldugunuz Sure icerisinde - - ~ ~ Kullanmis Oldugunuz icerikten Hic bir sekilde Sorumlu - - ~ ~ Tutulamayacagimizi Ve Tamamen Sizi igilendiren - - ~ ~ Bir Durum Oldugunu Bilmeniz Gerekmektedir. - - ~ ~ - - ~ ~ DostYeri Forum Adresi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - - ~ ~ Dostfm Radyo : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - - ~ ~ DostYeri mIRC Adresi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - - ~ ~ - - ~ ~ - - ~ ~ C * Copyright ® 2016 DostYeri.Org C * -