Konu: Can Simidi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2024, 12:25   #18
nesimsek
Editör
nesimsek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Selale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pek sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi, esasen çok simit tüketen birisi değilimdir ancak simit çok severim. Evet başkent ikametliyim ancak bahsettiğiniz yere gitmek hiç nasip olmadı ve orayı da bilmiyorum. Belki bir gün başkent sakinleri olarak simit etkinliği yapmak nasip olur

Selam ve saygılarımla.
Bahsettiğim yer İvedik Organize San. Bölgesinde,
Ben sanayi kökenli olduğum için oldum olası esnaflara yakın olan şeylere alışmışım, belki de bundan dolayı vazgeçmek zor geliyor.
Artık insanların (veya çalışanların diyeyim) çoğu işe giderken evde kahvaltı yapmıyor, İvedik OSB. ve Ostim de önceden ekmek alacak yerleri zor bulurdunuz, bakkallarda ekmek arası tostlar yapılırdı, öğle vakitlerinde herkes karnını bu şekilde doyururdu, şimdi biraz mübalağa olacak ama iş yerinden çok lokantalar, dönerciler, tatlıcılar, simitçiler, börekçiler var... Günümüz insanı evinden on dakika erken çıkyor, sabah kahvaltısını simitçilerde, börekçilerde yapıyor, öğle yemeğini (şayet iş yeri vermiyorsa) dönercilerde, lokantalarda yiyor. Akşam yemeklerini de artık (elimizden kaptırmazsak ) evde yiyor...
Bana şu anda sağlık sorunlarım sebebiyle susamlı yiyecekler yasak olmasına rağmen arada bir de olsa bu zevkimden mahrum kalmıyorum, kaçamak yapıyorum...
Selam ve saygılarımla...

Hayatı ŞiiR lerle yaşarsanız, ŞiiR gibi yaşarsınız...