12 Haziran 2024, 22:37
|
#8
|
|
Kullanıcılara ait mesajları görebilmek için üye girişi yapmalısınız!
|
|
Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi kıymetli vaktinize sağlık, çok teşekkür ederim. Sizin de uçurtmalarınız bol olsun
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım kıymetli vaktinize sağlık, çok teşekkür ederim. Babama tüm kalbimle teşekkür ederim. O kadar içten severek büyüttü ki biz bizleri. Şu yaşımızda bile hala çocuk olabiliyoruz onunla. Bizim bu neşemize alkış tutan kıymetli anneme de çok teşekkür ederim. Bir çocuğun hayattaki en büyük şansı ailesidir. Sonrasında öğretmeni ve son olarak eşidir. Ümit ederim her birimiz bu üç aşamayı mutlulukla yaşarız.
Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi kıymetli vaktinize sağlık, çok teşekkür ederim. Artık sokaklarda çocuklarımız kalmadı. Kalan tek çocuklar bizim çocukluğumuz. Her insan ölmeden bir uçurtma bırakmalı göklere. Ne mutlu size ki kirpiklerinizi göklere açabilmişsiniz
Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi kıymetli vaktinize sağlık, çok teşekkür ederim. Onu özgürlüğüne kavuşturduk da belki bazı bazı içimizde pır pır eden parçayı uçuramadık. Belki bir gün ne dersiniz?
Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi kıymetli vaktinize sağlık, çok teşekkür ederim. Sizden de uçurtmalı günler haberi bekleriz.
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım kıymetli vaktinize sağlık, çok teşekkür ederim. Siz beni kendiniz gibi görmüş yine kendiniz gibi bilmişsiniz, değerli kalbinize sağlık. Kocaman âmin, kıymetli duanızı yine sizinle de paylaşmak isterim. Hep birlikte bereketli bir ömre
________________
En büyük kavgalarımız dudaklarımız arasında olsun hatta birbirine girsinler, ayırırsam ş*refsizim.
|
|
|