13 Haziran 2024, 08:10
|
|
|
Kullanıcılara ait mesajları görebilmek için üye girişi yapmalısınız!
|
|
Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi, en kalbi teşekkürlerimle. Temennim her birimizin gönlünce yaşayabilmesi. E o halde hepimize gelsin nice nice güzellikler
*
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım, kıymetli vaktiniz ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Hikayeme ortak olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. Belki bir gün buralarda yaşadığımız tatlı anılarımızı bir başkalarına keyifle anlatmak nasip olur. Masal tadında bir ömür dilerim. En kalbi sevgilerimle
*
Pek sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi, babam da hala sizin de bahsettiğiniz üzere ''çıtalı'' diye hitap etmektedir. Hani bilinmez diye hiç değinmek gelmedi aklıma
Ah ben satırlarınızı okudukça babamın göz kararı ile milim milim hesapladığı ve hesaplarken zihninde hoşuna gitmeyen kısımlara ''Hiç olur mu öyle şey'' diye yorum yaptığını da hatırladım.
Çok şanslı idim ki babam bu konuda olduğumuz yerde en iyisi idi. Ancak açıkçası babam kadar da iyi yapmayı öğrenemedim. Biz hala son bahar olmasa da bahar girişlerinde çıkarız birlikte lakin artık eskisi kadar hızlı yapamıyor sanırsam ve sonra başlıyor eskileri anlatmaya hatta hatta kendi çocukluğunu.
Yarışma yaparlarmış tıpkı sizin bahsettiğiniz şekillerde uçuşlar denenirmiş. Sonrasında kazanan kişiler de ortaya hangi ödül konulmuş ise onu kaparlarmış.
Düşünüyorum da babam da harika bir çocukluk yaşamış ve bizlere onu yaşatmış. Onun çocukluğunda da en değerli karakteri ve dostu dedesi imiş. Sahi hiç aklıma da gelmedi şuana kadar çıtalısını kimden yapmayı öğrendiğini sormak. Kendisi olsun keza annem olsun hala şen şakrak güler eğleniriz ve eskileri yad ederiz.
Şu gözler başka uçurtmaların iplerinin kopmasına mı, o iplerin bulaşmasına mı, kuyruğunun düşmesine mi yoksa havalandığında uçurtmaların yırtılmasına mı şahit olmadı .. Hep babama gelirdiler düzeltilmesi için
Söylediğiniz üzere erişkinler de çok meraklısı idi ve babamı seyretmeyi pek severdiler.
İnanın siz yazdınız ve ben yaşadım, siz yazdınız ve ben anımsadım. Sizler böyle hikâyenin eksik kalan kısımlarını tamamladıkça benim aklıma başka başka anılar geliyor. Çok da misket oynardık kendisiyle, belki şimdi onu karalamak düşer aklıma
Ne mutlu bana ki bir anınıza dokunabildim. Yeni bir anıda buluşabilmek temennisiyle.
En kalbi saygı, sevgi ve selamlarımla.
|