Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2024, 12:35   #229
iÇRe
Admin
iÇRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
nesimsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi arıyoruz, yok oldu
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir göründü kayboldu
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazdı, yazdı duruldu
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saçını başını yoldu...
Buralardayım efendim
Çayı kahveyi demledim
Ara sıra bakar keyiflenirim.d.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hani rakipti?onu beklerim,))

Mâni de tek geçenlere sözüm
Armudun iyisi çöpsüz üzüm,))
Ne mâna demeyin oldu mâni
Yazıyoruz işte @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] liyoruz ani.dd😂

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mâni arar googleden
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sunucuya gitmiş kimse görmeden
Çoraplarım var yarışmaya örmeden
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gizli söylüyorum kimse farketmeden,))

Çok gizli mesajlar verdim mâniden
Duyan duymayan kalmasın uyanın erkenden.d.
Sağır sultan duymuş ne diyorsa gülmeden,))
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bulamadın mı hâlâ mâni googleden? 😂

Bu google başımıza iş açacak
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nereden aklına gelir googleden mâni bakmak?
Sen bilmezsin bize geldi maniciler derler
Yaz googleye mâni ne demek? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] der.d.d