Alıntı:
iÇRe Nickli Üyeden Alıntı
7 yıl belkide 8 yıl oldu bu âlemde bir dost tanıdım öyle böyle bir dost değil.Dost gibi dost yeri gelince baba gibi yeri geldiğinde bir abi yeri geldiğinde ise kardeş gibi.
Her ne olursa olsun arkamda durdu.
Hatalarım olsada beni bir tek o anladı.
Biliyordu kalbimde kötülük olmadığını sebeplerimi biliyordu en azından ben kadar tanıyordu beni.
Bunca yıl beraber birbirimize destek olduk yeri geldi güldük,ağladık.
Ama bir gün bile şüphe etmedi benden,bende kendisinden.
Öyle bir dostluktu bizimkisi halende öyle varlığına saygı duyduğum en değerlilerimden birtanesi.Bir diğer değerlim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aynı duyguları,aynı dostluğu bana yaşatan sadece ikisi.
Bir Anne düşünün evladını sever canı uğruna her zorlukta yanında olur asla pes etmez işte öyle bizimkisi.
Benim tanıdığım inandığım dost diye adlandırdığım iki değerli insan bunca yıl ağrımadık incinmedik.Nerede isem yokluklarını hissettirmediler hiç.
İyi ki tanımışım dediğim iki yegâne varlık,asla unutmam sizi.
Bazı insanların varlığı memleket gibidir memleket kokar huzur bulursun.Sanki daha önceden tanıyormuşuz sadece karşılaşmışız gibi.
Varlıklarına duâ'cıyım her gün.
Hatta bir şiir yazıyorum bende biraz eksikleri var toparlayınca paylaşırım inşallah.
Emeğinize yüreğinize sağlık efendim,kaleminiz hep var olsun.💐
|
Hayatta unutulmayan gerçek dostlar hep olacaklar, hep olsunlar...
Gerçekten dostum dediğiniz kimseler hayatın kısır döngüsünü yenmeye hep ön kulvarda yarışırlar...
Dost görünüp dostluğu bilmeyenlerden bahsetmiyorum, gerçek dostlar bize can dır, canan dır...
Dostluklarınızın daim ve ebedi olması dileklerimle...
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için... Sağ olun, var olun...