Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2024, 00:20   #1
Cadi
Editör
Cadi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) Babammmmm . . .

Babammmm . . .

Seninle konuşmayalı dertleşmeyeli yıllar olmuş babam. Bu yıllar içinde minik prensesin okadar büyüdü ve okadar degistiki artık o büyük hayalleri olan küçük kızı özler oldu. Küçük dünyasında kendine göre büyük hayalleri olan kızın şimdi büyük dünyada küçük hayaller kuruyor. Kendi dünyasında küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyor.

Babammmmm . . .

Bugün BABALAR GÜNÜYMÜŞ . . . Bu günü kutlamayalı tam tamına 8 yıl olmuş. Dile kolay 8 yıl demek ama yaşananlar yaşadıklarım hiçte kolat değil. Yıllar geçtikçe senin yokluğunun acısı dahada büyüyor içimde . . . Her gece yaptığıma başımı koydugumda beraber geçirdiğimiz zamanlar beraber yaptıklarımız aklıma geliyor. Her yaramazlık yaptığımda CADI kızım gene ne yaramazlık yaptin diyişin kulaklarımda çınlıyor. Bugün gene en sevdiğin şarkıyı dinledim. Geçmişte biriktirdiğimiz güzel anılarımız aklıma geldi. Yıllar sonra BANA BIR MASAL ANLAT BABA yı dinlerken o beyaz elbiseli seni hayranlıkla izleyen küçük kız oldum.

Babamım . . .

Seninle balık tutmayı seninle sırdaş olmayı yaptığım her yaramazlıkta tatlı sert kızmalarını cok ozledim. Senle zaman gecirmeyi annemin arkasından yaptığımız minik yaramazlıkları ozledim. Sen gittikten sonra babanın bir çınar olduğunu dağ gibi arkamda duran olduğumdan daha güçlü hissetme sebebimin gittiğini anladım. Sen gittikten sonra bir yanım hep eksik bir yanım hep yarım kaldı. Sen gittikten sonra benim mutlularım yarim kaldı.

Babamım . . .

Bugün BABALAR GÜNÜYMÜŞ benim hayallerim yarım umutlarım yarım ben yarım.


Babamım . . .


BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN . . .
MEKÂNIN CENNET KABRİN NUR DOLSUN . . .
________________

Insan Bir Kez ÖLÜR Ben Bin Kez ÖLDÜM !