Alıntı:
iÇRe Nickli Üyeden Alıntı
@nesimsek yeni tanıdım henüz ama çok babacan çok kardeşcanlı efendi kişiliğiyle takdir edilesi saygı duyduğum büyüyümüzdür.
Konularda bizlere destek olması bir baba şevkati ile bizlerle oyunlar oynaması çok sempatik çok içten,şiirleri efsane katılımları oldukça yüksek çok değerli bir abimiz ve varlığı çok güzel seslenmeden duramayacağım bir arkadaşlık kurduk.Umarım uzun yıllar beraber her konuda fikir alışverişinde bulunmaya devam ederiz ki öyledir.Bizler kendisini çok sevdik,çok değerli bir kişilik tanıdığım için çok mutluyum.
İyi ki varsınız efendim dâimi başarılar diliyorum.
|
Çok saygıdeğer kardeşim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
Yazdıklarınız karşısında ne yazacağımı şaşırmış bir vaziyette olduğumu bilmenizi isterim, mahcubiyetimden parmaklarım klavye üzerinde gezerken aklımla kuramadığı bağlantı yüzünden yazmakta zorlanıyor.
Şimdiye kadar o kadar çok sitede paylaşımlar yaptım, şiirlerimi gönderdim, hala da paylaşımlarıma pek çok forum ve şiir sitelerinde devam ediyorum ama bu site bambaşka...
Arkadaşlıklar başka, dostluklar başka...
Ne mutlu bana ki bir sürü gönüle hitap etmeyi başarabildim ve pek çok arkadaşlar ile gönül kö
prüsü kurabildim.
Hangi siteye yazarsam yazayım öncelik olarak bizden sonra gelecek nesillere bir şeyler bırakmayı ve onlara yaşadığımız hayatı anlatabilmeyi naçizane hedefledim.
Bazı sitelerde anlaşılabildim, bazılarında anlaşılamadım, yılmadım ve yazmaya devam ettim.
Hangi yorumda yazdım bilmiyorum ama gerçekten bu siteler benim için bir mahalle, her üye kardeşim sitemizin bir sakini ve yan komşum...
Bu mahalle de sakinlerin sakin olarak yaşadığı ve paylaştıkça çoğalan sevinçlerin, paylaştıkça azalan üzüntülerin bol olduğu bir mahalle olarak benliğimde yer etti.
Kısacası çok sevdim bu mahalleyi ve sakinlerini...
Hep kendimden birşeyleri kattığım paylaşımlarım ömrüm oldukça ve siteden kovulmadıkça devam eder inşaAllah...
Yazdığınız hakkımdaki güzel duygularınız için yürekten teşekkür ederim, gerçekten bu babalar gününde aldığım güzel bir hediye oldu...
Çok içten ve samimi duygularımla selamlar göndererek bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim...