Alıntı:
VelevKi Nickli Üyeden Alıntı
Bu sıra bizim evde de gündem de olan en can alıcı bu konuda keşke içmesem diyorum ama sonra düşünüyorum, kahve içerken otomatik olarak el sigaraya gidiyor, alkolde desen yine aynı şekilde peki bıraktım varsayalım ben hiç birşeyden zevk alamıcakmışım gibime geliyor.
Ya doğru birşey değil ama ben sigara içerken mutluyum.
Kokusuna gelince bol bol diş fırçalama, sigara sonrası hemen naneli sakız , parfüm vs. kokusunu bastırıyoruz.
|
Aslında o an mutlu oluyorum diyorsunuz ya.. Sizi zaten, strese sokan o sigara içmeme anı. Sanıyorsunuz ki sigara içince bi rahatlama oluyor mutlu oluyorum..
Zatem sigara kullamdiigmzk ve oan kullanmadiignzkic stresli oluyorsunuz.
Bizi, ev halkından biri bir zamanlar birildekaldk ve çamaşırlarımı rda yıkattım. Eve geldi an Alahi öyle Bi sigara kokuyor u. Tekrar yıkadım.
Ve yanlış hatırlamıyorsam halen kokusu derinden koklayınca gitmemişti.
Parfüm sakız filan diyorsunuz ya siz alışkın olduğunuz cin o kokuya a lama olunca gitti sanıyorsunuz.
Ama sigara kullanmiyaj biri için çok ağır gelebilir.
Sigara kullanma biri bize testi verdi.. Şu icmek icin.
Masa başında çalıştığımda o testinden şu içiyorum. ALLAH Bİ YERDEN SIGSRS KOKUSU GELİYOR HERYERI KORKUYORUM BULAMADIM. sonra baktım testinden geliyor. Ve bi müddet sorja artık kokusu gitti..
Bir ilişkide 2 tarafta sigara kullanıyorsa. Bu çok sorun olmiyabilirim ama Bi taraf kullanıp diğeri kullanmıyorsa o kullanmiyaj için gerçekten zulum dur bence