Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2024, 09:47   #20
iÇRe
Admin
iÇRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
AYaRSıZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aleykümselammmmmmm hos geldin
musade senin tabiii gelene niye geldin denirmi heççççççç demi

1 ayarsız kımdır hımmm bakem kimmiş ben kendi halinde emekli kel göbekli eli bastonlu biri
kimim ben kendi halimde hayattan zevk almasını seven en kötü durumlarda bile içinden iyi tarafını cıkartmasını ve sakaya vurmasını seven D ostlarına deger veren Kişileri önemseyen Kalp kırmaktan korkan en önemlisi yalan ve yalan konusan insanları sevmeyen biri
(uzun bi cevap oldu daha yazardım da okurken sıkılıp kacarsın dıe kısa kestım )

2 benim dostluk arkadaşlık yapacak kişiler kendileri olsunlar kişilik bozuklugu yasamasınlar
az biraz şakayı sevsın neşeli olsun yeter gerisi bende ayarlanı bozarım

3 ilişkisini kurtamak meselesi yalan üstüne kurulan ilişkiler dikiş tutmaz bazıları pembe yalan bişi olmaz düşüncesinin arkasına saklanırlar küllüyen yalannnnnnn valla bahhh yalancının mumu yassı ya kadar yanar derler bitmiş bitmiştir

4 şimdiki aklım olsa gene ayarsız olurdum Sanala aslaaa bulasmazdım bu ne yaaa kopamıyoz şurdan

5 ara sıra öyle bi düşünce kapılmıslığım olmuyo degıl aslında haksızlıga ugruyan hep ben oluyorum iyi niyettt heç iyi değil benden demesi arada hırcın ve manyak olmak lazım
haksızlık etmişimdir kesin sütten cıkan gara gaşık degiliz elbet sinirli oldugum da müşteriyi kovdum ama hakettiiii yaaaaaa valla

6 aynı hatayı iki kez yapan biri eger hayatımda önemli rol oynuyorsa ve hatası hayatımızı etkilemiyorsa olabılır egerki konu mankenı sevgime ihaneti ikinci kez yapmıssa asla affı olmaz

7 bu soruyu pek bi sevdim sen sormussan demekki elime iyi para gececek enerjiiii şarkısını yenıden düzenler kendim okurdum günleri anlamlı hale getirmeye ugrasmazdım günler beni anlamlı kılsın der dünyayı gezer fink atardım he valla

8 kimse yargılamasın heee bu cok zor Carl G. Jung, “Düşünmek zordur, o yüzden insan yargılar”
düşünceleri serbest bırakırdım ve her insanın düşüncesini kendine göre haklı oldugundan onu savunurdum

9 sanal alemde sohbet eden her kesin karsı tarafta canlı oldugunu ve onların kalplerının kırılmamasını konustugum da (hakaret cinsel tacız argo küfür gibi ) söleşilere kızdıgım işin cok elestırı aldım ondan dolayıda çok düşmanım varrr ama nedirrrr çoktaaaa tinneeeeeeee demi

sanal baslı basına dert yahu artıları cok güzel dostluklar kazandım ama cok uzun kalınca ınsanların zamanında calıo bu meret

bittimiii sorularrr hahahha AHİRET soruları gıbıııı

tesekkur ederım
Güzel samimi cevaplardı ben teşekkür ederim daha ahiret sorularına çok var bunlar ☺️kolay gelsin başarılar diliyorum.Günaydın afiyet olsun ☕ 💐 💐