Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2024, 11:00   #22
AYaRSıZ
Kayıtlı Üye
AYaRSıZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
MaviS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler ederim sorularıma gelince

Cevap veremediğiniz sorular olduğu zaman ne yapıyorsunuz?

Görmezden gelinmekten korkuyor musunuz?

Neyi bitirmedin ve şimdi pişman oldun?

Mutlu olduğun en iyi zaman nedir?

Seni inciten biri için neden üzülmek zorundasın?

Mevcut geliriniz nedir?
sorulara bak hem kazık soru hem ahiretlik sorular

cevap veremıyeceğim soru yok ama bazı sorular cok ucu acık oluyor onlara cevap verırsem ban yerım diyerek

şöyleeee bi bakıp hııhhhhh diyerek kafamdaki üc tel sacı hafif sallayıp diğer sorulara bakım

görmezden gelinmek ten korkmam illa görünmek istiyorum diye bi cabam yok sanal konu mankenı olunca herhangi bir sunucuyu kendım olarak gıtmıyorum çakma ayarsız olan la gidiyorum

neyi bitirmedim pişman oldum gecen künefe yemeye gitmiştim cok olur dıye hepsını yemedım dı aklım onda kaldı keske yeseydim ( aklıma getirdin bak bana künefe borcun oldu )
isterimde isterim
cok sükğr hiç pişman oldugum bir sey yasamadım

en mutlu oldugum zaman her zaman su anda bıle cok mutluyumki sizin soruları yanıtlarken
mutlu olmak için her hangi bir sey aramam bak kinefe ısmarlasan degme keyfime yani o kaaaa

beni inciten biri için neden üzülmek cok basitt benim gibi ayarsızı kırıp incittigi ve kaybettiği için üzülürüm vah vahhh der üzüntümü belli etmemmm asla ama fena çemkiririm

mevcut gelirim Allah a şükür ( o Allah la kulu arasında ) araya girmeyelim lütfen hahahhaha

tesekkur ederım umarım yeterınce acıklayı oldu