Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2024, 21:34   #6
iÇRe
Co Admin
iÇRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Eru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba iÇRe. Elbette sorabilirsin. Boşuna haftanın konuğu seçilmedik.


Bizlere kendinden bahseder misin?

Elbette. İsmim Hasan Rıza. 31 yaşındayım. Doğma büyüme Bursalıyım ve burada oturuyorum. Özel güvenlik görevlisiyim. Aynı zamanda tırcıyım. Şimdilik çalışmadığım için forumlarda bolca vakit geçirerek zaman öldürüyorum. Uzun süredir forumlarda üyeyim ve aktifim zaten. Böyle..

-Seni sen yapan başlıca özelliklerin nelerdir?

Ben de herkes gibiyim. Böyle bir soru geldiğinde aklıma sadece merhametim geliyor. Bazen kendimi bile deli edecek kadar büyük bir merhamete sahip olduğumu düşünüyorum. Bu beni ben yapıyor mu? Bilemiyorum. Tek vicdan sahibi insan ben olamam herhalde.

-Ailen de çevrende ve arkadaşların arasında seni nasıl tanımlarlar? Onlara göre senin özetin nedir?

Kendi halinde diyebilirler. Biraz dediğim dedik biriyimdir bunu da belirtebilirler. Ama kesinlikle " net biri " derler, ona eminim.


-Ani kararlar verirken ailen veya çevrendeki insanların düşüncelerini dikkate alır mısın?

Herkesin ne düşündüğünü öğrenirim ama yine de kafamdakini yaparım.



-Bir insanda ilk olması gerektiğini düşündüğün karakter nedir? Sana göre olmazsa olmazı ne olmalı?

Ilımlı, uyumlu olmalı benimle etkileşimde olacak insan. Başka bir şeye gerek yok.

-Burcun nedir? Burçlara inanır mısın ,özelliklerini taşır mısın? ve bir insanla tanıştığında burcunun özelliklerine göre mi davranırsın?

Koç burcuyum. Yükselenim bile koçmuş onu da yeni öğrendim. Burçlara inanmazdım. Hala inanmıyorum ama burçlarla ilgilenmek, en azından kendi burcumla ilgilenmek hoşuma gidiyor. Youtube'da burcumu takip ediyorum. Anlatılanlara inanmasam bile güzel bir hobi gibi bir şey benim için. Yeni tanıştığım bir insanın burcu umurumda olmaz.

-Sanal âlemde hiç eleştiri aldın mı? Aldınsa ne hakkında?

Hayır hiç eleştirilmedim. Eleştirildiysem bile unutmuşum demek ki. Aklımda yok öyle bir şey çünkü.



-İnsanlar hakkında, şu konularda yanlış yapıyorlar dediğin ve dile getirmek istediğin bir konu var mı?

Muhakkak herkesin bir yanlışı vardır. Fakat benim kalkıp da "öyle değil, böyle" diyecek bir pozisyonum yok. Çünkü benim de yanlışım çoktur. Haddime değil..


-Hayallere kapılıp gerçekleştirmek için çabaladığın şeyler var mı? Nedir?

Elbette var. Klasik, sit-com dizilerindeki gibi bir aile kurmayı hayalederdim. Baya da çabaladım bunun için fakat artık yavaş yavaş bundan vazgeçtiğimi düşünmeye başladım. Diğer bir hayalim ise bir gün kendi tırımı alıp yola gitmek. Çok daha özgür olacağımı düşünüyorum. Nihayetinde ise o herkesin hayallerini süsleyen orman evi işte. Herkesten uzak, ağaçların içinde, şömine&kitap fantazisi. )

-Her insanın hayatını alt üst eden, mutlaka dönüm noktası olduğuna inandığım zor dönemleri oluyor.Senin hayatının işte bu benim hayatımı bir anda değiştirdi dediğin,seni çok etkileyen bir durum oldu mu?

Evet oldu. İki durum hatta. İlki o anlattığım ilk hayalimi gerçekleştirebileceğimi zannettiğim, bu yönde çok ümitlendiğim birlikteliğimi bitirmek oldu. Hayatım alt üst mü oldu? Hayır. Sadece beni bu hayalimden sonsuza kadar kopardığını, gerçeklerle yüzleştirdiğini düşünüyorum. İkincisi ise babamın vefatıydı. İnsan yapayalnız kaldığını hissediyor.

-Açık sözlü birisin düşüncelerini özgürce söyleyebilen bir yapın var bunu neye borçlusun? ☺️

Niye böyle biriyim bilmiyorum. Böyle olduğum için mutluyum. Sadece bazen insanları istemeden de olsa kırabiliyorum. Bunun acısını çok çekerim. Yalan söylemeden, içimden geldiği gibi davranmak, içimdekileri dolandırmadan aktarmak beni çok özgür hissettiriyor.

-Hayatında keşkelerin mutlaka vardır, nedir mesela ne olsaydı ya da olmasaydı?

Keşke dediğim hiçbir şey yok. Olması gereken olmuştur. Yaşanması gereken yaşanmıştır.

-Cevabını merak ettiğin, sorsan da aldığın cevapların seni tatmin etmediği soruların var mı? Nedir?

İnanç meselesi diyebilirim buna. Gerçekten çok merak ediyorum acaba yanılıyor muyum diye. İnanmıyorum ama keşke sorularıma inanmamı sağlayacak bir cevap olsaydı.

-Senin için huzurlu bir gün nasıl olur?

Güneşin doğmasından biraz önce kalkmışımdır. Bahçede oturup çay ve sigara içerek güneşi üzerimde hissederim. Evdekilerin uyanmasına yakın kahvaltı hazırlarım titizlikle. Öğlene kadar vakit geçiririm bir şekilde. Öğleden sonra dışarı çıkar, insanların cıvıl cıvıl olduğu bir yerde vakit geçiririm. Etrafı izlerim orada. Hava bir de yağmurluysa, değmeyin keyfime.

-Sanal âlemde tanımaktan mutlu olduğun ve reele taşımak istediğin insanlar var mı? Kimler?

Sanal alemde tanıdığım ve reele taşıdığım bir çok insan var. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abim, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunlardan ikisidir. Fakat @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim için "öyle tanıdığım bir arkadaş" olmaktan öte, ablamdır. Bir çok kez buluşmuşuzdur ve inanın ailemden biriymiş gibi seviyorum onu. Buraya girmiyor ama bir gün girer bakarsa, bunu görsün isterim. Öptüm ikinizi de çılgınlar sizi.



İyi bir yağmur oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Güzel ıslandık. Bu kadar vakit ayırdığın ve ilgilendiğin için ben teşekkür ederim.
Cevaplar çok güzeldi,ben teşekkür ederim.Sorması keyifli idi,seninde keyifle cevap vermiş olmana çok sevindim.Başarılar herdâim seninle olsun güzel insan.☺️💐