Alıntı:
iÇRe Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merhabalar, kimse soru yağmuruna başlamadan ilk ben sorayım dedim, sonra hangi sorular soruldu listesi hazırlamak ve yeni sorular bulmak biraz zaman alıyor,)) Şikayetçi değilim bu durumdan fakat vaktim yetmeyebilir yetişemiyorum bazen☺️neyse çok konuştum sorulara geçiyorum izniniz ile..
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir bizlere kendinizden bahseder misiniz?
Ne yer,ne içer,ne iş yapar, hakkınızda iyi kötü ne varsa bilmek istiyoruz.( Tanımak amaçlı) Kendinizi sorgu odasında hissetmeyin,sakin olun,)) ☺️ Tekrar hoşgeldiniz, başarılar diliyorum.💐
|
Merhaba iÇre.
Öncelikle konuyu actigin icin emegine saglik.tesekkur ediyorum.
MySeCReT kimdir? 1 insan kendisini nasil anlatabilirki.bunu aslinda beni taniyanlara sormak gerekir.Genel olarak kendi halimde birisiyimdir.Yani bana kim ne verirse misliyle alir durumlarini hayat felsefem yaptim
Kendi halimde biriyim diyelim")Zaten insanlar beni ya çok sever yada çok nefret eder
ben 2 sinin ortasina daha rastlamadim
Ne yer,ne içer,ne iş yapar ")
Yurtdisinda yaayan 1 gurbetciyim.
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.Zaten çok eski bir forumcuyum ve hep senelerdir bildigim tanidigim arkadaslar var.daha birlikte cok guzel zamanlar geciricez.
Ben tesekkur ediyorum.