Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2021, 10:24   #44
Efendy
Kayıtlı Üye
Efendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ESinti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili @LadyBird hanımcığım harika bir Röportaj sundun emeğine sabrına sağlık
Okurken çok keyif aldım
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni de farklı tanıma fırsatımız oldu Röportaj harika hazırlanmış başarılar dilerim tekrar teşekkürler
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim...

Alıntı:
MusTaFa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güzel bir Röportaj olmuş emeğine Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardeşimizide Tanımış olduk emeklerinize sağlık
Eywallah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cok sağolasın..

Alıntı:
SLyther Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güzel bir Röportaj olmuş emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardeşim benim başarıların daim olsun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim dostum saolasın...

Alıntı:
Furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hazırladığı güzel soruları için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e verdiği içten samimi cevaplar için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşime teşekkür ediyorum yolunuz her daim açık olsun inşAllah.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ALLAH Razı olsun saolasin...

"Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan.
Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil..