Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2021, 02:19   #22
BoSs
...HÜKÜMSÜZ...
BoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
KheS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mesele oyun değil ben oyun için ne seni kırarım nede saygımı bozarım ben her zaman arkadaşlığa dostluğa önem veren biriyim sadece sinir olduğum konu sonradan bazı şeylerin değişmesi şeker vermek kolayda yalaka insan çok onlara hiç bişey verilmez bizim dostluğumuzdan şüphemiz yok öncelik dostluk kardeşlik ama malesef menfaatçi yalaka insanlar olduğu Zaman biz gibi insanlar bazı şeyleri dile getirdiği zaman zorlarına gidiyor senin gibi dostlara hürmetim var eywallah şekere devam
Anladım kardeşim benim sorun yok öyle bir durumda olmaz olamaz. Gayet makul bir şekilde hallettiğimizi düşünüyorum ilk günde dediğim gibi. Keyfimize bakalım tadını çıkaralım. Ortinin sesini duymak istemiyorum sadece. Onun arkadan sesini duyunca deli oluyorum. O adama şeker ver sustur @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a dikkat et benden söylemesi

Alıntı:
Başak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mağdur olmuş bir takım var

Mağdur Olan Bizmiyiz@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vallahi Hiç Farketmedim o Halde İtiraz Ediyorum))
Mağdur olmayı hiç sevmezsin farkına varmamana da şaşırdım. Şimdi başımın etini yer dedim ama öyle olmadı. Daha önce yarım kalmış bir işimiz var inşallah başka bir organizasyonda tamamlayalım onu

Yaşadığım kayıplarda kazancımdır. Ben asla kaybetmem.

İLLEGALİ SEVİN

E-İMZALIDIR

www.İrcForumu.org