Alıntı:
Phoenix Nickli Üyeden Alıntı
Ayy o kadar çok var ki.. Hem daha önce de dile getirmistim ama getireyim bir daha.
- Voice istemiyorum diyenler. "O voicoyo goro olor mosonn" yicek sanki voice seni ;d
- Genelde imam kesilip özelde her türlü şeyi yapanlar. İki karakter kullanmak yormuyor mu canlarım?
- Yetki manyakları. "Haddini bil atarım seni" jdjdjsjfjg yazık.
- Aşırı canım cicim yapanlar. Samimiyetinize hiç inanmıyorum aksine kusasım geliyor ;d
- İki komut bilince kendini helper zannedenler. O kadar komut var ki iki tanesini öğrenince helper olunmuyo diyim ben .d
- Founderin yalakaları. Buna en çok büyük çaplı sunucularda şahit olursunuz.
- Parayla adminlik alınca dünyaları aldı sananlar. Şey o zamanlar adminlik 100 lira idi kızın biri sürekli adminliginin havasini atiyordu dkssjkcjfk sana da yazık bacıgörl.
- Nefes alma fırsatı bulmadan sevgili degistirenler. Mideniz mi geniş bize mi öyle geliyor?
- Her muhabbete salça olanlar. Allah için bi susun arada.
- Muhabbetin ortasında zar vs yapanlar. Allah belanızı versin.
- Flood atanlar. Allah ailenize sabır versin.
- Beraberken herşeyim diyip överken ayrılınca sürekli kanallarda ifşa etmeye çalışanlar. Salak mısınız yoksa ayrılınca herşey 360° dönüyor mu?
- Hep boşa konuşuyorsunuz ne faydası oluyor diyenler. Napalım oturup kuantum fiziği mi konuşalım , atomu mu parçalayalım?
- O an ne yapiyorsa nickini ona göre ayarlayanlar. Buna bizzat şahit oldum ; Rana-makyajyapiyo - Rana-Tvizliyor. Rananin beyin denen organin varligindan zerre haberi var mı acaba?
- Ve de her şeyi bildiğini zannedenler. Tamam tamam herkes bi b*k biliyo siz iki b*k biliyosunuz.
|
Bana böyle şeylerle gel tebrik ediyorum seni açık açık konuştuğun için bazı yapmacık insanlar yorum yapacak DİE kendinden taviz vermiyor sırf bi yerleri bozulmasın yukardan gelmişler ya hani