Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2021, 17:05   #6
Hikaye
Hikaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

beden dili etkileşimin ve iletişimin ilk önemli olan yanıdır. sonra devamından dil gelir. dil ise iletişimin en etkili olanıdır. insanlar düşüncelerini konuşmuş olduğu dil aracılığı ile karşı tarafa aktarabilmektedir. dil, soyut bir sistem olmasina karsilik, onun kişisel kullanimi olan sözdür, yazı ise somuttur.

yani biz şu an bu forumda somut olanın kullanıyoruz ve bu kısıtlı durumda, tanımanın mümkün olmadığına, ama tanışmanın mümkün olduğuna inancım var. fakat tanışmaya mecburiyet olmadığına daha çok inanıyorum ve bu durum çok hoşuma gidiyor sanalda. diğer sanal mecralardan daha samimi geliyor burası. ayrıca, forumda gözlemlediğimiz kadar var olabiliyorken, bulunduğum ve etkin olduğum bikaç sözlükten daha keyifli burası aslında. sözlükte arka planda çok fazla kavga var sonuçta.

15 yaşında irc-e takılırdım, küçük bir zarar gördüm devamında irc-e veda edip 1 yıl ara verdim. bir daha da irc-e takılmadım ama sanaldan da vazgeçmedim, sonuçta sanal mecralar teknoloji gereği hayatımızın bir parçası. bir yıl sonra çok yakın bir arkadaşımla forumları keşfettik, o tarihten bu yana da forumlardayım. alışkanlık sanırım

eksik başlayan hiçbir hikaye, tamamlanmaz.