IRCForumu.ORG   çatla net
Goygoy


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2023, 13:51   #1
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bruschetta tarifi

Bruschetta tarifi



Tonnato Sos;
Ançuez
Kapari
Ton Balığı
Mayonez
Dana Duar;
Dana Duar
Soğan Turşusu;
Kırmızı Üzüm Sirkesi
Pancar
Kişniş Tohumu
Arpacık Soğan
Tuz
Defne Yaprağı
Yıldız Anason
Mayonez;
Yumurta
Ayçiçek Yağı
Dijon Hardal
Limon Suyu
Sirke
Tuz
Üstü için;
İsli Yaprak Tuz
Tonnato Sos
Micro Filiz
Soğan Turşusu
Rakula
Straccitella;
Stracciatella Peyniri
Balzemik Sirke
Yaprak Tuz
Kırmızı Cerry Domates
Zeytinyağı
Bruschetta;
Gorgonzola kreması
Armut Chutney
Bal
Çam fıstığı
Armut Chutney;
Chili Biber
Yıldız Anason
Taze Zencefil
Şeker
Portakal
Limon
Armut
Gorgonzola Sos;
Krema
Gorgonzola
Üstü için;
Çam Fıstığı
Bal
Bruschetta Ekmeği;
Bal
Un
Şeker
Yumurta
Tuz
Yaş Maya
Tereyağ


Brioche ekmek Bir kabın içinde yumurta, süt, yaş maya, şeker ve bal homojen kıvama gelene kadar karıştırılır. Mikserin haznesine un elenir karıştırmaya başlanır. Ayrı bir kapta karıştırılan sıvılar yavaş yavaş una eklenir. Un ve sıvı karıştıktan sonra tuz eklenir daha sonra küp küp kesilen tereyağı yavaş yavaş hamura yedirilir. Hamur 1 saat dolapta daha sonra dışarda mayalanır. Tepsiye dökülerek şekil verilir. 18 dakika pişer.

Vitello Dananın nura kısmı tereyağı ve taze baharatlar ile tavada mühürlenir. Daha sonra vakum poşetine alınarak buharda pişer. Pişen et soğumaya bırakılır. Slicerda ince kesilerek servis edilir.

Soğan turşusu Arpacık soğanlar soyulup ikiye bölünür. Soğan, pancar, defne yaprağı, kişniş tohumu, kırmızı sirkesi, tuz ve yıldız anason sos kabına alınır. Yüzeyi biraz geçecek kadar su eklenir. Kısık ateşte pişer, soğanlar renk aldığı zaman altı kapatılıp soğumaya bırakılır.

Tonnato sos Ev yapımı mayonez hazırlanır. Kaparı, ançuez ve ton balığı mikserin içinde ipeksi kıvama gelene kadar çekilir. Karışım mayonez ile birleştirilir. Sifona alınır.

Armut chutney Küp küp kesilen armutlar şeker, portakal suyu, limon suyu, chilli biber, taze zencefil, tuz, portakal ve limon kabuğu test ile en kısık ateşte ağır pişer.

Gorgonzola krema Derin bir kabın içerisinde krema çırpılarak havalandırılır. İçine Gorgonzola peyniri eklenerek havası kaçmayacak şekilde karıştırılır sıkma poşetine alınır.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:02.