19 Kasım 2022, 14:14 | #1 |
Alman Keki
Tereyağlı Alman Keki (Butterkuchen) Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı 1 paket yaş maya (21 gram) 4 yemek kaşığı (tepeleme) toz şeker 1 paket vanilya 4,5 -5 su bardağı un 2 adet yumurta (oda ısısında bekletilmiş) Üzeri için: 150 gram file badem 125 gram soğuk tereyağı 4 yemek kaşığı toz şeker Islatmak için (İsteğe bağlı) 1 çay bardağı krema 1 su bardağı süt ^aLıntı^ |
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|