01 Ağustos 2021, 18:52 | #1 |
Et Kavurma Tarifi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lokum Gibi Yumusacik Kavurma Tarifi MALZEMELER 1 kilo dana eti Yarım litre su 500 gr iç yağ 1 tatlı kaşığı tuz YAPILIŞI Etimizi kuşbaşı doğrayalım ve tavada suyunu salıp çekene kadar kavuralım. Üzerine su ilave edip kapağını kapatıp pişmeye bırakalım. 2- İç yağı küçük küçük doğrayalım ve tavaya alıp sürekli karıştırarak eritelim. 3- Etimize tuzunu ilave edelim ve erittiğimiz iç yağı kıkırdaklarını süzerek ekleyelim. Birkaç dakika orta ateşte karıştıralım. 4- Bir kabın içerisine streç film yerleştirelim ve etimizi dolduralım. Üzerine tencerede kalan yağı dökelim. Kapağını kapatarak donması için bekleyelim. 5- Donduktan sonra istediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Afiyet olsun!
________________
Bir Defa Aldatan Kisiyi Affedersen, Seni Yine Kullanir;
Çünkü Ihanet Bir Ruh Hali Degil, Karakterin Dökülüş Biçimidir. |
|
|
01 Ağustos 2021, 18:56 | #2 |
En Sevdiğim işte
________________
Sen Yeter Ki Çocuk Gibi Davran Gönlümde Salıncağın Hazır Bebeğim ~ #ads |
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|