IRCForumu.ORG   çatla net
Goygoy


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mayıs 2022, 13:33   #1
Standart 23.05.2022 Günün Yemeği

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yapımı için malzemeler

600 gram kemiksiz ve yağsız kuzu eti
1 küçük kuru soğan
1 yemek kaşığı tuz
2 yemek kaşığı karabiber
12 adet tahta şiş

Cağ kebabı tarifi Nasıl yapılır?

Evde cağ kebabı yapmak için hazırlıklara bir gün önceden başlayın.

Eti dümdüz olacak şekilde kasapta dövdürüp tuzlayın.

Soğan rendeleyip karabiberle karıştırın.

Etleri karabiberli soğan karışımına bulayıp üzerini streç filme kapatarak dinlendirmek için buzdolabına kaldırın.

Bir gece dinlenen eti döner gibi ince ince dilimleyip şişlere dizin.

Şişleri tepsiye yerleştirin.

Fırını 250 dereceye ayarlayıp ısıtın.

Tepsiyi fırının üst ızgarasına yakın bir yerine yerleştirin.

Etleri yarım saat pişirdikten sonra tepsiyi fırından alıp şişleri alt üst edin.

Yeniden fırına verin ve bir yarım saat daha pişirin.

Ev yapımı cağ kebabınız hazır. Yanında ızgarada pişmiş domates ve biberle servis edebilirsiniz.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:07.