25 Haziran 2021, 00:35 | #1 |
Zeytinyağlı Havuç Ezmesi
Zeytinyağlı Havuç Ezmesi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Zeytinyağlı Havuç Ezmesi tarifi malzemeleri; ½ kg. havuç ½ su bardağı zeytinyağı ½ kg. yoğurt 2 diş sarımsak 1 avuç maydanoz yaprağı Zeytinyağlı Havuç Ezmesi tarifi uygulama aşamaları; Havuç kazınıp rendelenir. Rendelenmiş havucla zeytinyağ kavrulur. Kapak örtülüp, hafif ateşte ara sıra karıştırılmak suretiyle pişirilir. Soğuyunca sarmısaklı yoğurt karıştırılıp servis tabağına alınır. Maydanoz yaprakları ile süslenir. Benzer Konular: |
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|