IRCForumu.ORG   çatla net
reklamalanı


Oyun Dünyası Oyunlar ile alakalı her şeye bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2024, 08:48   #1
Standart Doom: The Dark Ages tanıtıldı! Fragman ve çıkış tarihi

Doom: The Dark Ages ne zaman çıkacak? Xbox Games Showcase kapsamında tanıtılan yeni oyun, hikayeyi Orta Çağ'a götürecek.



Bethesda ve Id Software, Xbox Games Showcase’de Doom serisinin yeni oyununu tanıttı. Doom: The Dark Ages olarak adlandırılacak yapım, 2016’da çıkış yapan Doom’u ve 2020’de sunulan Doom Eternal’ın öncülü olacak. İşte The Dark Ages platformları ve çıkış tarihi.

Doom: The Dark Ages ne zaman çıkacak?

The Dark Ages, Doom Slayer’ın başlangıç hikayesini anlatacak. Oyuncular sadece tanıdık düşmanlar ile değil, aynı zamanda yeni tehditlerle de karşı karşıya gelecek. Savaş, yıkılabilir düşmanlar ve yakın dövüş saldırılarıyla gerçekleşecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Doom Slayer ayrıca savaş sırasında çeşitli makineler de kullanabilecek. Bu makineler arasında yukarıdan ateş yağdırmak için kullanılabilecek Mekanik Ejderha ve devasa yumruklara sahip Atlan mekanizması bulunuyor. Ayrıca fırlatılabilir Shield Saw gibi yeni silahlar da tanıtıldı.

Id Software yeni oyunu idTech oyun motoruyla geliştirdi. Hikaye odaklı tek oyunculu deneyime odaklanacak The Dark Ages; PC, Xbox Series X/S ve PlayStation 5 için 2025’te piyasaya sürülecek. Ayrıca lansman gününde Game Pass’a da çıkacak.

Oyunun Orta Çağ konseptli olması ilginç görünüyor. Bu, fütüristik bilim kurgu evreninde geçen seri için köklü bir değişikliğe de işaret ediyor. Buna göre The Dark Ages, ana karakterin Orta Çağ dönemlerindeki yaşamını konu alacak.



Orta Çağ dokunuşuyla seriye yeni bir soluk getiren The Dark Ages; karanlık fantezi dünyasını yeniden gündeme getirecek gibi duruyor. Dört yıllık bekleyişin ardından 2025’te aksiyona doyuracak gibi duruyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:39.