IRCForumu.ORG   çatla net
reklamalanı


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2024, 19:02   #1
Standart “Zaman Çarkı”nın Yıldızı Rosamund Pike, “Sihirbazlar Çetesi 3″ün Kadrosuna Katıldı

Rosamund Pike, Sihirbazlar Çetesi 3 filminde yer almaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu senaryosu hazır olan Now You See Me evrenine katılıyor.



Sinema dünyasının ünlü ismi Rosamund Pike, Sihirbazlar Çetesi 3 filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Lionsgate’in sevilen Now You See Me serisi, yeni bir yıldız oyuncuyu daha bünyesinde ağırlamaya hazırlanıyor. Oscar, BAFTA, Golden Globe ve Emmy’ye aday gösterilen oyuncu Rosamund Pike, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson ve Isla Fisher gibi isimlerin de yer aldığı üçüncü filmin kadrosuna katıldı.

Ruben Fleischer’ın yönetmenliğini üstleneceği Sihirbazlar Çetesi 3’ün konusu şimdilik gizli tutuluyor. Eric Warren Singer, Seth Grahame-Smith ve Mike Lesslie’nin kaleminden çıkan film senaryosunun geçen ay tamamlandığı duyurulmuştu. Maceranın serideki büyülü hırsızlık olaylarını sürdürmesi bekleniyor. Bobby Cohen ve Alex Kurtzman’ın yapımcılığını üstlendiği proje, sihir, komedi ve heyecan dolu bir macera vaat ediyor.

Rosamund Pike’ın rolü ise merak konusu. Ünlü oyuncunun seriye ne gibi bir dokunuş getireceği henüz bilinmiyor. Ancak Gone Girl ve son olarak Saltburn filmleriyle adından söz ettiren Pike’ın kadroya büyük bir katkı sunacağına kesin gözle bakılıyor.



Now You See Me serisinin ilk iki filmi, dört sihirbazdan oluşan bir ekibin düzenlediği göz kamaştırıcı büyülü soygunları konu alıyordu. Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher ve Dave Franco’nun oluşturduğu “Dört Atlı” takımı, büyük şovlar düzenleyerek vurgun yapıyor ve bu paraları izleyicilere dağıtıyordu.

Rosamund Pike’ın Sihirbazlar Çetesi 3 Filmindeki Rolü Henüz Bilinmiyor

2013 yapımı ilk filmde ekip, gizemli bir hayırsever tarafından bir araya getirilir ve hükûmet kurumlarından para çalmakla görevlendirilir. 2016’daki devam filmi ise Dört Atlı’nın Daniel Radcliffe’in canlandırdığı yeni bir düşmanla karşı karşıya kalmasını ve uluslararası bir komploya burunlarını sokmasını işliyordu.

Her iki yapım da bir yandan gizemli bir hırsızlık hikâyesi anlatırken bir yandan da büyüleyici sihir numaralarıyla izleyiciyi hayrete düşürüyordu. Şimdi üçüncü filmle birlikte bu büyülü serüven yeni bir safhaya geçecek.



Rosamund Pike’ın kadroya katılmasıyla Now You See Me 3’ün daha da iddialı bir proje olması bekleniyor. Ancak henüz çekimlerin ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Proje henüz erken aşamalarda olduğundan vizyon tarihi netleşmedi.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:53.