IRCForumu.ORG   çatla net
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2024, 14:27   #1
Standart Sevdiğiniz Çiçeklere Göre Karakter Analizi

Papatya sevenler:
Bahar ayları ile birlikte sıklıkla gördüğünüz çiçekler arasında yer alıyor. Canlı rengi ve bahar aylarını hatırlatması nedeniyle papatyalar birçok insanın ilgisini çekiyor. Papatyayı sevenler çoğunlukla sosyal hayata düşkün ve neşeli yapısı ile ön plana çıkıyor.
Gül sevenler:
Güller herkes tarafından bilinen klasik anlamı ile hayatınızdaki yerini alıyor. Gül seven insanlar sevgi dolu ve arkadaş canlısı yapısı ile bilinir. Bunun yanı sıra hassas ve duygu yüklü yanlarıyla da bilinirler. Gül sevenler korumacı yapısı ve atılgan tavırlarıyla sosyal hayattaki yerini alır.
Orkide sevenler:
Masumiyet denildiğinde akla ilk gelen çiçek orkide oluyor.
Zarifliği ile göz kamaştıran orkideyi seven insanlar pozitif bir düşünce yapısına sahiptir.Bunun yanı sıra eğlenceli ve neşeli taraflarıyla da dikkatleri üzerlerine çekerler. Bu neşeli kimliğin altında aslında duygusal bir taraf da vardır.
Ağır ve otoriter yapıya sahip olan orkide severlerin her ortamda saygıya değer verdiğini görebilirsiniz.
Lale sevenler :
Laleler farklı yapısı ve eşsiz güzelliği ile hayatınızdaki yerini alıyor. Lalenin güzelliği aynı zamanda onun seven insanlarda da kendini gösteriyor. Laleleri sevenler güzelliğin temsilcisi olarak nitelendirilebiliyor. Yaşama düşkünlüğü ile ön plana çıkan lale severleri dünyaya karşı aşırı sevgi ve ilgi dolu bir şekilde görebilirsiniz. Aynı zamanda iş ve sosyal yaşantılarında da sevgiyle karşılandıklarını görebilirsiniz.
Yasemin sevenler:
Beyazlığı ve dağlardan gelen farklı yapısı ile dikkat çeken yaseminler eşsiz güzellikteki çiçekler arasında yer alıyor. Yasemin çiçeğini seven insanların ortak özelliklerinin başında tutku geliyor. Bu insanlar hayata ve işlerine karşı büyük bir tutkuyla yaklaşırlar. Yardımsever tarafları ile dikkat çeken yasemin severler etrafındaki insanlara karşı iyilik dolu tavırlar sergiler.








________________

"Hayat kısa, kuşlar uçuyor."

 
Alt 16 Eylül 2024, 14:28   #2
Standart

Orkide aşığı bir insanım

________________

"Hayat kısa, kuşlar uçuyor."

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:21.