![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Fıstıklı İrmik Helvası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler ►2 su bardağı irmik ►1 su bardağı kadar toz şeker ►yarım su bardağı su ►1,5 su bardağı süt ►1 çay bardağı sıvı yağ ►1 yemek kaşığı tereyağı ►1 yemek kaşığı dolmalık fıstık Fıstıklı İrmik Helvası Tarifi: Geniş bir kapta suyu şekeri sütü iyice karıştır ardından irmiği geniş bir tencerede sıvıyağ fıstık ve tereyağı ile rengi koyulaşana kadar kavuruyoruz güzel bir koku çıkana kadar, ve sonra şerbetini ekliyoruz bir kaç kez karıştırdıktan sonra altını kısıp şerbetini çekmesini sağlayın. Pişen helvanızı kaşıkla şekillendirin ve dilediğiniz gibi servis yapın yanında dondurma leziz bir sunum yapmanızı sağlayacaktır. Afiyet olsun.. Alıntıdır.
________________
❤ B ❤ |
|
|
![]() |
#2 |
![]()
Eline sağlık pek severim
![]() @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya yapalım da yesin .d |
|
|
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Şuan bende yapıyorum.
________________
❤ B ❤ |
||
|
![]() |
#4 |
![]()
Ben bayılırım irmik helvasına he. Sende onu yapacak kabiliyet yok gibi ama yine de bana da yollasana.
________________
Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
|
|
|
![]() |
#5 |
|
![]()
En Sevdiğim
![]() |
|
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Seni kınım kınım kınıyorum. ![]()
________________
❤ B ❤ |
||
|
![]() |
#7 |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] köşede utanıp gelir misin. ![]()
________________
❤ B ❤ |
|
|
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]()
________________
Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
|
||
|
![]() |
#9 |
![]()
Tadına ben baktım , Mükemmel olmuş.
________________
❤ B ❤ |
|
|
![]() |
#10 |
![]()
Ben daha ömrümde kimsenin yoğurdum ekşi dediğini görmedim ki zaten .d
________________
Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
|
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|