28 Temmuz 2021, 19:59 | #11 | |
Alıntı:
________________
❤ B ❤ |
||
|
28 Temmuz 2021, 20:58 | #12 | |
Alıntı:
|
||
|
28 Temmuz 2021, 21:03 | #13 |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam ilgilenebilir misin?
________________
❤ B ❤ |
|
|
28 Temmuz 2021, 21:04 | #14 |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim tavır sahibiyim ilgilenemem
.d.d.d beter olsun |
|
|
04 Ağustos 2021, 13:28 | #15 |
iRmik HeLvaSi Tarifi..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İRMİK HELVASI TARİFİ İÇİN MALZEMELER Helva için: 3 yemek kaşığı tereyağı 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı irmik 1/2 su bardağı çam fıstığı 1,5 su bardağı su 1,5 su bardağı toz şeker Servisi için: 2 tatlı kaşığı tarçın (arzuya göre) MasterChef menüsünden: Tane tane dökülen irmik helvası tarifi #1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İRMİK HELVASI NASIL YAPILIR? 3 yemek kaşığı tereyağını tavada eritin ve yarım su bardağı çam fıstığını içine ekleyip kavurmaya başlayın. Fıstıklar kavrulduktan sonra 1,5 su bardağı irmiği tencereye aktarın. Sürekli karıştırıp kısık ateşte 20 dakika kadar kavurun. Tatlının şerbeti için 1,5 su bardağı su, 1,5 su bardağı şeker ve 1,5 su bardağı sütü küçük bir tencereye alın. Karıştırdıktan sonra kısık ateşte kaynamaya bırakın. İrmik iyice kavrulduktan sonra sıcak şerbet karışımını, tavaya azar azar ekleyin. Kaynamaya başlayan irmiği sürekli olarak karıştırın ve kısık ateşte 8-10 dakika kadar pişirmeye devam edin. Dinlenmesi için üzerine bir kapak kapatın. Demlenen irmik helvasını servis kaselerine alıp ters çevirip çıkarıın. Arzuya göre tarçın ve dondurma ile servis edin. Afiyet olsun.. MasterChef menüsünden: Tane tane dökülen irmik helvası tarifi #2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İRMİK HELVASI TARİFİ PÜF NOKTALARI İrmiği çok fazla kavurup yakmamalı ve sürekli karıştırmak gerekmektedir. Eğer helvanın rengi açık olsun istiyorsanız kavurma süresini kısa tutabilirsiniz. Koyu renkli helva istiyorsanız kavurma süresini biraz daha uzatabilirsiniz. Ancak yakmamaya dikkat etmelisiniz. Helvanızı dondurma ile servis edebilirsiniz.
________________
Bir Defa Aldatan Kisiyi Affedersen, Seni Yine Kullanir;
Çünkü Ihanet Bir Ruh Hali Degil, Karakterin Dökülüş Biçimidir. |
|
|
04 Ağustos 2021, 13:33 | #16 |
Dondurmalı iyi oluyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapsanda yesem
________________
Sen Yeter Ki Çocuk Gibi Davran Gönlümde Salıncağın Hazır Bebeğim ~ #ads |
|
|
04 Ağustos 2021, 13:42 | #17 |
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunu yap dondurmalar benden
|
|
04 Ağustos 2021, 13:46 | #18 | |
Alıntı:
________________
Bir Defa Aldatan Kisiyi Affedersen, Seni Yine Kullanir;
Çünkü Ihanet Bir Ruh Hali Degil, Karakterin Dökülüş Biçimidir. |
||
|
04 Ağustos 2021, 13:50 | #19 |
İlk görselin içine bir de dondurma koymalı maras usulü sjsj
Ne yapıyorsunuz bugün ya üf sizin yüzünüzden yemek yapmaya saracağım bugün
________________
|
|
|
04 Ağustos 2021, 13:53 | #20 |
|
Baksana sabahın köründe çorba ile başladık yumurtalı tost ile devam ettik sonra tatlı bakalım daha neler gelecek forum olarak 150 kg aşağıya kimse kalmayacak yakında
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 ziyaretçi) | |
|
|