04 Ağustos 2021, 14:14 | #1 |
İbiza Tatlısı Tarifi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İbiza Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Dışı İçin: 2 paket yulaflı bisküvi Muhallebisi İçin: 1 litre süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya İç Kreması İçin: 1 paket krem şanti 1 su bardağı süt 3 adet muz (küçük boy) İbiza Tatlısı Tarifinin Püf Noktası Muhallebinin buzdolabında dinlenip, yeterince soğumasına özen gösterin. Aksi takdirde kıvamı tutmayacak ve sarması zor olacaktır. Kullandığınız muz boyutu çok büyükse, ortadan diklemesine ikiye keserek kullanabilirsiniz. İbiza Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır? Yulaflı bisküvileri robotta çekerek büyük bir fırın tepsisine dökün. ibiza-tatlisi Muhallebi için gerekli tüm malzemeleri tencereye alın ve sürekli karıştırarak koyu kıvamlı bir muhallebi elde edinceye dek pişirin. ibiza-tatlisi Kakaolu muhallebiyi yulaflı bisküvinin üzerine dökün. ibiza-tatlisi Bir kaşık ya da spatula yardımıyla düzleştirin. Üzerini streçleyerek, 1 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın. ibiza-tatlisi 1 paket krem şantiyi sütle çırpın. ibiza-tatlisi Soğuyan muhallebinin üzerine ince bir katman halinde krem şantiyi sürün. En az 3-4 saat ya da bir gece boyunca buzdolabında dinlenmeye bırakın. ibiza-tatlisi Dinlenen tatlıyı eşit dilimlere bölün ve her dilime kestiğiniz muzları yerleştirin. ibiza-tatlisi Dikkatlice tabanından kaldırarak, muhallebili katmanı muzlara sarın. ibiza-tatlisi Üzerini çilekle süsleyerek servis edin. Afiyet olsun! ibiza-tatlisi İbiza Tatlısı Tarifinin Servis Önerisi Muz yerine çilekle de yapabilirsiniz.
________________
Bir Defa Aldatan Kisiyi Affedersen, Seni Yine Kullanir;
Çünkü Ihanet Bir Ruh Hali Degil, Karakterin Dökülüş Biçimidir. |
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|