IRCForumu.ORG   çatla net
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 1 Post By SoN_BaRoN
  • 2 Post By Absent
  • 1 Post By BoSs

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2021, 21:51   #1
Teşkilat-ı Mahsus
SoN_BaRoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan baba firar etti

Antalya'da intihar girişiminde bulunan 15 yaşındaki kız çocuğunun, babasının cinsel istismarına uğradığı iddia edildi. İddia üzerine gözaltına alınan şüpheli baba, rahatsızlandığını belirterek götürüldüğü hastaneden kaçtı.

Serik'te 2 Temmuz günü M.B. adlı kız çocuğu intihar girişiminde bulundu. Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen M.B. tedaviye alındı. Anne Fatma T. kızının yanına hastaneye gittiğinde acı gerçeği öğrendi. Kızının arkadaşı, M.B.'nin, defalarca babasının cinsel istismarına uğradığını ve bunalıma girerek intihar girişiminde bulunduğunu anlatması üzerine Fatma T., avukatı aracılığıyla Ekim 2020'de boşandığı İ.B. hakkında suç duyurusunda bulundu.

GENÇ KIZ İĞRENÇLİĞİ PEDAGOGA ANLATTI

Velayeti mahkeme kararıyla annesine verilen M.B., pedagog eşliğinde verdiği ifadede, 2020 yılı Aralık ayında babası İ.B. ile Kumluca'ya gittiklerini ve ilk defa burada babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
HASTANEDEN FİRAR ETTİ

Hakkında yakalama kararı çıkarılan İ.B., bir gün sonra polis tarafından gözaltına alındı. İ.B. gözaltındayken rahatsızlandığını söyleyince tedavi için götürüldüğü hastaneden kaçtı. Polis, İ.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

"KORKTUĞU VE TEHDİT EDİLDİĞİ İÇİN SÖYLEYEMEMİŞ"

Fatma T.'nin avukatı Yasin Sarı, "Müvekkilim cuma günü akşam saatlerinde beni arayarak öz babasının kızına tecavüz ettiğini iddia etti, kızının da intihara teşebbüs girişiminde bulunduğunu bildirdi. Hastaneye gittiğimde yetkililerce tarafıma çocuğun midesinin yıkanarak hayata döndürüldüğünü, durumunun iyi olduğu bildirildi. İntihara teşebbüs girişiminin ardında yatan sebepler araştırıldığı zaman kız çocuğunun bugüne kadar bu fiillere maruz bırakıldığını, fakat babasından korktuğu ve tehdit edildiği için durumu annesine ve kardeşlerine söyleyemediğini ifade ettiği bildirildi" dedi.

ARKADAŞI AĞABEYİNE ANLATMIŞ

M.B.'nin bu durumu bir arkadaşına anlattığını kaydeden Yasin Sarı, "Arkadaşı da intihara teşebbüs girişimine yakın bir zamanda kızımızın abisine bu durumu anlatmıştır. Durumu öğrenen abi eve geldiği zaman kardeşine 'böyle bir durum mu var, gerçek mi bu olay, şimdiye kadar böyle bir şey vardı da neden bildirmedin' diyerek kardeşine biraz kızmış. Abi durumun aslını araştırmaya çalışmış. Kızımız psikolojik olarak olayın vermiş olduğu stres ve sıkıntıdan bunalmış bir şekilde, ağabeyinin de yaklaşımlarından etkilenerek intihar teşebbüsünde bulunmuş. Belli bir miktar hapı atmış, ambulans ile hastaneye kaldırılmış" diye konuştu.

"AİLEYE ZARAR VERMESİNDEN ENDİŞE EDİYORUZ"

Firari İ.B.'nin aileye zarar vermesinden endişe ettiklerini belirten Avukat Yasin Sarı, şöyle devam etti:

"Kız çocuğumuz şu anda geceleri uykusundan ağlayarak uyanıp kabuslar görmektedir. Hatta annesine 'rüyamda babamı gördüm beni öldürüyordu, çok korkuyorum' demiştir. Şu an ailenin psikolojisi bitmiş durumdadır. Evin önünde emniyet ekiplerince koruma tedbirleri alınmış, ancak aile şu anda evde hapis pozisyonunda yaşamaktadır. Bir an önce şahsın yakalanmasını istemekte. Çekilen sıkıntılar normal bir sıkıntı değil. Şahıs yakalanmadığı için de daha çok sıkıntı çekiliyor. Aile devlet büyüklerinden yardım beklediklerini söylüyor."

"SAKLANACAĞINA EVİN YAKINLARINDA DOLANIYOR"

Şüphelinin kaçıp bir yerlerde saklanacağını düşündüklerini ancak evin etrafında dolandığını duyduklarını öne süren avukat Yasin Sarı, "Şahsın daha önceki konuşmalarının ses kayıtlarını savcılığa sunduk. Orada 'ben hapse girerim, hapisten korkmuyorum ama hapse girersem de sizleri de bu dünyadan götürürüm' şeklindeki beyanları ve evin yakınlarında görülmüş olması hepimizi fazlası ile rahatsız etmektedir" dedi.

"BU NASIL BİR İNSANMIŞ BEN ANLAMAMIŞIM"

Anne Fatma T. ise telefonla yaptığı açıklamada, "Bu nasıl bir insanmış ben anlamamışım. 17 sene sürekli kavga ettik, dayak yedik. Ben bu çocuklarım için dayak yedim zaten. Ben böyle bir şey olacağını bilseydim asla kızımı göndermezdim. Yıkılmış vaziyetteyiz, bir türlü toparlayamıyoruz kendimizi" diye konuştu.

Bu arada M.B'nin kız kardeşinin koronavirüse yakalanması nedeniyle ailenin karantinaya alındığı öğrenildi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı
BoSs bunu beğendi.
________________


Ne Sevdiğim İçin Yaşıyorum Ne Vatan İçin Ölebiliyorum
 
Alt 08 Temmuz 2021, 21:55   #2
Standart

Sizin gibilerin şeyini kesip, ağzına verip Taksim meydanında sallandıracaksın. Ulan insan kendi evladına nasıl yapar böyle bişeyi ben anlamıyorum. Nasıl bi kansız kahpesiniz siz ya, bi bitmediniz.

BoSs ve EzeL bunu beğendiler.
________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 08 Temmuz 2021, 21:58   #3
...HÜKÜMSÜZ...
BoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Baba demeyin böylelerine. Bazı durumlarda farklı yasaları kuralları hayata geçirmek gerek. En iyi yol bildiğim yol. Bir saatlik terapi ile bu pedofili dir bunlardır hepsini tedavi ederim.

EzeL bunu beğendi.
________________

Yaşadığım kayıplarda kazancımdır. Ben asla kaybetmem.



İLLEGALİ SEVİN



E-İMZALIDIR


www.İrcForumu.org
 
Alt 08 Temmuz 2021, 21:59   #4
Standart

İp iyidir.. Tuglayi hizasında, iti yuvasında tutar. İsyancı ve subyanciyi asın..

________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 
Alt 08 Temmuz 2021, 22:00   #5
Oktayy
Guest
Oktayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bunu alacan ormanlık araziye götürecen g........ kesecen.

 
Alt 08 Temmuz 2021, 22:02   #6
Kayıtlı Üye
EzeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bana keske verseler bole karektersizleri keske bakin hayatunda aldigi her nefes nekadar kiymetli gorsunler... Bunlari once tuzlayacan sonra tek tek dilim dilim etlerinden kesip onlara yedirecen akhlak yoksunu utanmazlar.....

 
Alt 08 Temmuz 2021, 22:36   #7
Kayıtlı Üye
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

kuyuya atılıp canlı canlı yakılması lazım ki kendi cehennemini yaşasın insan görünümlü şeytanlar.

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:20.