IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2024, 13:20   #1
Süper Moderatör
iÇRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Meleğimi benden kopartan herşeyin düşmanı oldum

Meleğimi benden kopartan herşeyin düşmanı oldum
En çok da kendimin..
İnsanın kendisini ifade edememesi..
Başından geçenleri bile anlatamaması..
Hep başkalarının anlattıklarıyla yargılaması sevdiceğinin.. Bakın insanların bir insanın hakkında ne düşündüklerinin gerçekten bir kıymeti harbiyesi yoktur inanan bir insan için..
Ama sevdiği haksız bir şekilde yargılarsa ;
Küser elbette seven.. Kaderine de küser.. Kendisine de.. Hiçbir şey beklemez olur Allah'tan.. Zaten görmüyor mu yaratan kalbine koyduğu ve özeldikçe harlanarak cehennem azabına dönüşen âşkını.. Sadece Allah, biliyor zaten, yarattıkları değil..
Deli yaftasını yapıştıranların ömürlerini kıskançlık kin hasetle delirtmek için geçirdiklerini nereden bilsin sevilen..
Kâh acıyan gözlerle bakardı kâh zavallı bir deli..
Evet benden uzaklaşmasına ve hatta kaçmasına ikna edildikten sonra gerçekten çaresizlikten delirmeye başlamıştım.. Peşinden kaç yıl koştuğumu bile hatırlamadığım eşimin evliliğinde bile uyuşturucuya sığınmamıştım tekrardan.. Ama meleğim benim bir şair olduğuma değil de,
kaçması ve uzaklaşması gereken bir canavar olduğuma ikna edildiğinde tekrardan dönüşü olmayan yollara girmiştim.. Hemde ölümüne.. Çünkü zulüm gördüğüm için yargılıyordu beni farkında olmadan .. Evinize hırsız girmiş ve hırsızı suçlayan yok, ama size kapıyı neden 2 tur kilitlenmediğiniz için hesap soruluyor.. Yolunuzu kesip silahlı soygun yapmışlar, neden o yoldan geçtin diye soruluyor..
Kim oynatmaz ki aklını.. Hayatınızda ve ömrünüzde ilk defa sevmişsiniz âşık olmuşsunuz..
Yüzlerce kararmış kalpli insan sevdiğinizi sizden uzaklaştırmak için herşeyi yapmış..
Sevdiğinizin çevresindeki namaz kılan arkadaşları bile konu ben olunca Allah'tan hiç korkmadan, hiç inanmamışçasına hançerini sokmuş aşkınıza..
Hep yargılanmışsınız.. Hep bir iftira.. Bir kez olsun gidip de güvenilir kaynaklardan birşeyler sorulmamış hakkınızda..
Ne yapmışım meselâ? Zina mı etmişim? Hırsızlık mı yapmışım? Çok günahkârmışım.. Tamam da ne yapmışım?
Ömrümde ve hayatımda ne yapmışsam herşeyim apaçık ortada yaşamışım elhamdülillah.. Evet istismar edilmişim travma dönemlerimde, suç duyurusunda bile bulunmuşum.. Son 5 yılımda bile (ondan öncesi zaten travma ve travma sürecinde istismar) şahsıma yapılan her türlü alçaklığa hırsızlığa rağmen zina etmemişim kimseyi öldürmemişim.. Hak yememişim.. Ya hu bir insan hastayken dahi istirmar edilir mi? Evet edilmişim.. Herşeye ama herşeye rağmen Allah, rızası için yardımlar etmişim gücümün sonuna kadar.. Annem bile Hz. Yusuf'un yaşadıklarına benzetir yaşadıklarımı.. İmanımı kaybetmemişim elhamdülillah.. Sonrasında da çilemiz bitmemiş.. Çile nasiptir demişim.. Hiç korkmamışlar Allah'tan.. Aslında hiç inanmamışlar zaten Allah'a..
Bu defa da günahkâr diye çıkartmışlar meydana.. Deli diye..
Allah'ım sen büyüksün.. Sen biliyorsun.. Haykırsam diyorum bazen zalimleri beni bu hale getirdikleri için değil..
Meleğime beni olmadığım şekilde gösterdikleri için..
Kimlerin ne kadar Allah'tan korkmaz olduğunu biliyorum da, onlar kendilerini bilmiyor..
Meselâ tek bir tane iftira atanın gerçekte ne yaptığını söylesem toplumdan tecrit edilir..
İnsanların asla ve asla affetmeyeceği büyük günahlar işlemişler..Yinede tutmuşum ağzımı..
Ama onlar tutmamış iftiraya devam etmişler..
Ama olsun Allah'ım büyük.. Allah, bitti demeden
hiçbir şey bitmez ve tükenmez elhamdülillah..
Anlatırız elbet birgün bizde hikâyemizi.. Anlatırız bizde birgün bizde gerçekleri.. Meleğimin tıkanan kulakları gönül gözü açılır inşallah bir gün..
Yaşadılıklarımın zerri miskâl hükmü yoktur yaşantımda esasen de, bir insanın sevdiği bir insana ve ailesine dünyanın en kötü insanı, kaçılması ve uzaklaşılması gereken bir insan olarak takdim edilmesi dünya hayatımda başıma gelen en kötü şeydi.. Tarifsiz bir acı.. En trajik tarafı ise iftira atanların, insanların affetmeyeceği günahlarını da biliyorsunuz.. Hâşâ iftira da değil, hepsi de gerçek.. Ama Allah, büyük diyerek yaşadım ve sustum..
Allah, büyük diyerek de yaşamaya devam ediyorum elhamdülillah.. Bu melek nasıl olsa birgün anlayacak herşeyi.. Bana sorduğu bazı soruları (şu kavmi seviyor musun vs) hangi islâm ve devlet düşmanlarının iftiraları olduğunu ve hepsinin hesabının sorulduğunu, terörist olarak tutuklandıklarını, vatana ihanetten tutuklandıklarını..
Hepsini anlatacağım.. Dayın askerdi.. Gitsin 20 rütbe üstünden sorsun beni.. Kahraman mıymışım yoksa teröristlerin anlattığı gibi mi? Evet çile varmış kaderimde elhamdülillah nasip dedim.. Narsist kardeşlerin kuyuya atışı, vefadan yoksun ama oldukça da haklı bir eşin vefasızlığı.. Son 13 yılı istismarla, psikolojik delirtme teknikleriyle delirtilmeye çalışılmış bir cengaverim elhamdülillah.. Ardımdan havlayan ite köpeğe taş bile atmıyorum.. Seslerini işiteceğim kadar havlayamazlar bile.. Padişahın seslerini duymayacağı kadar havlarlar.. Gücün imanın kudretin kimse olduğunu çok iyi biliyorlar..
Yaşadıklarımın tek bir gününe tahammül edemeyen ve intihara kalkışan insanlar gördüm.. Ama hep sabırlı olmam söylendi kutku yolbaşçılarımca..
Özellikle de son 3 yılımda..
Elhamdülillah sabırı nefes kıldı yaratan..
Herşeye ama herşeye rağmen umudum var..
Sadece sana yeniliyorum sevgili.. Sadece sen gelince aklıma doluyor gözlerim.. Sadece sen gitmiyorsun aklımdan yüreğimden.. Sadece sende tükeniyor.. Sadece sende kızıyorum kendime..

~Alıntı


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:21.