01 Eylül 2023, 17:59 | #1 |
Kereviz Kızartması
Kereviz Kızartması
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kereviz Kızartması için Malzemeler 2 kereviz 1 yumurta Yarım limonun suyu Yarım su bardağı galeta unu 3 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri Tuz Karabiber Kızartmak için Ayçiçeğiyağı Sos için 1 tatlı kaşığı hardal 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 1 yemek kaşığı kapari Tuz Kereviz Kızartması Nasıl Yapılır Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip. Kerevizin kabuğunu soyup yuvarlak dilimleyin. Kaynayan limonlu suya atarak 7-8 dakika haşlayın. Sudan çıkartıp kurulayın. Yumurtayı kasede çırpın. Galeta unu, tuz, karabiber ve rendelenmiş parmesan peynirini bir kasede harmanlayın. Kereviz dilimlerini önce yumurtaya, sonra galeta unlu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün. Hardal, mayonez, yoğurt, kapari ve tuzu karıştırıp kereviz kızartması ile birlikte servis yapın. lezzet.com.tr
________________
• : ( : Her hikayenin iki tarafı vardır. |
|
|
25 Nisan 2024, 19:05 | #2 |
Kereviz salatasını tercih ederim
|
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|