IRCForumu.ORG   Reklamalanı
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Nisan 2023, 01:22   #1
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Zor İnsanlarla Nasıl Çalışılacağına Dair İpucu

1. Bir Oyun Planınız Olsun
Bu kişiyi her gördüğünüzde bir oyun planınız olmalı ve buna uyulmalıdır. Önerdiğim ilk şey, içten içe kontrol ettiğinizden ve derin bir nefes aldığınızdan emin olmaktır. Bu kişi sizinle ilk kez etkileşime geçtiğinde, derin bir nefes alın ve nefesinizi bedeninize gönderdiğini hayal edin - tuttuğunuz herhangi bir fiziksel gerilimi yatıştırın ve çözün. Öfkemizi göğsümüzde, boğazımızda ve omuzlarımızda tutarız. Vücudunuzu silahsızlandırın ve bir 'saldırı' için hazırlanmayı bırakın. Sürekli gergin olmak vücudunuzu sadece stres hormonları ile zehirliyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 06 Nisan 2023, 01:23   #2
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

2. Onları İyilikle Öldür
Bazı insanlar kabadayı oldukları için can sıkıcıdır ve sizi yanlış şekilde ovmak isterler. Bir narsist olabilirler, çözülmemiş sorunları olabilir, kişilik bozuklukları olabilir - adını siz koyun. İyilikle ilgili harika olan şey şudur:

Sen kazandın. İyilik, nihai silahsızlanma mekanizmasıdır.
Sahte olmanız gerekse bile kendinizi pozitif hislerle beslersiniz.
Sana bir bacakları yok.
İyi görüneceksin.
Durumu kontrol edersiniz.
Evet, belki bu biraz bencilce, ama olması gereken bu. Her şeyi hafif ve şekerli tutarak, her şeyi kontrol altında tutarsınız.

 
Alt 06 Nisan 2023, 01:23   #3
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

3. Görüşmeyi Kısa Tutun

Sinir bozucu kişi saldırgan olarak odaya geldiğinde, 'Merhaba ____, nasılsın?' Onlara sıcak bir gülümseme verin. Bu şekilde, sesi hemen ayarlarsınız. Sizi rahatsız eden o şeyi yaptıklarında, kişisel hayatınıza göz atmak gibi, tamamen yüzeysel bir şey söyleyin, 'Çok komiksin' veya 'Oh, o kadar da ilginç değil.' Patronunuz gibi biriyse ve sizi küçümsüyorsa, 'Elbette, anladınız' gibi çok tarafsız, silahsızlandırıcı bir cümle ile cevap verin.

 
Alt 06 Nisan 2023, 01:24   #4
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

4. Onlara İltifat Edin
Kritik teğetlerinden birine girmek gibi gerçekten sinirlerinizi bozmaya başladıklarında ve kendinizi kötü görünmek yerine tepki vermeye hazırlanırken, göğsünüzde fışkıran hayal kırıklığı hissine teslim olun ve onları silahsızlandırın. . 'Demek istediğini anlıyorum' veya 'Vay be, paylaştığın için çok teşekkürler' gibi bir şey söyle. % 100 demek zorunda değilsiniz, ancak çoğu zaman sinir bozucu insanlar sadece duyulmak ve kabul edilmek isterler - bu yüzden bu kadar can sıkıcıdırlar. Bir şeyi telafi ediyorlar.

 
Alt 06 Nisan 2023, 01:24   #5
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

5. Bir Müttefik Sahibi Olun
Bunu sizin için çıkaran biriyle uğraşıyorsanız, kendinizi onlarla yalnız kalacak bir konuma koymayın. Güvendiğiniz bir iş arkadaşınızla mola odasına gidin, banyo molalarınızı veya öğle yemeği molalarınızı ayrı ayrı zamanlayın, bunları içermeyen projeleri seçin. Bu kişi spot ışıkındayken kendinizi de meşgul edin. Ayağınıza dokunarak veya not alarak odağınızı sinir bozucu ses tonundan yeniden yönlendirin. Bu kişinin televizyonda ya da filmde oynamasını izliyormuş gibi yapabilirsiniz; onları gerçekliğinizden çıkarmak, onların varlığını etkisiz hale getirmenin iyi bir yoludur.

 
Alt 06 Nisan 2023, 01:25   #6
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

6. Kişisel Almayın
'Kendini kötü hissetmeni sağlayacak tek kişi sen misin?' Onlara çok fazla güç mü veriyorsun? Beslediğiniz o enerjiyi onların kötü davranışlarına alın ve onu size geri verin. Her gördüğünüzde enerjiyi bu kişiye doğru itmek yerine, o enerjiyi içe doğru çevirin. Kendinizi etrafınızda parlayan, kendi kendini koruyan bir kalkanla hayal edin. Etrafındayken enerjinizi tüketirlerse onları kesin. Onların enerji alanınıza girmelerine izin vermeyin.

 
Alt 06 Nisan 2023, 01:25   #7
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

7. Küçük Yapın

Bu insanların üzerimizde çok fazla güce sahip olmasına izin veriyoruz. Belki de sürekli yanınızda olan, sizi azarlayan ve kendinizi küçük hissettiren patronunuzdur. Belki de korkutucu oluyorlar ve size her ulaştıklarında başa çıkmaları zor.

Kendinizle zihinsel bir oyun oynayın. Gerçekten hoşlanmadığınız kişiyi uzlaşmacı bir şekilde hayal edin. Çalışma ortamında büyük ve kötü görünebilirler ama belki eve gidip pazen tulum giyerler. Belki her sabah tuvalete gitmek için 30 dakika tuvalette oturuyorlar. Sonuçta onlar insan, değil mi? Onları ego besleme alanlarının dışında hayal edin.

 
Alt 06 Nisan 2023, 01:26   #8
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

8. Yakıtı Kullanın
Git biraz stresi sağlıklı bir şekilde yak. Antrenman yapıyor musun? Ağırlık kaldırma aktivitenizdeki öfkenizi ve hayal kırıklığınızı giderin. Suyu sıkmak ve pompalamak için kullanın. Tamamen tutkuyla beslenen bir egzersizden daha iyi bir egzersiz yoktur - hoşnutsuzluk olsa bile. Duygularınızı şişelenmiş halde tutmaktansa sağlıklı bir şekilde temizlemek daha iyidir.

 
Alt 06 Nisan 2023, 01:26   #9
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

9. Merhamet ve Teslimiyet Uygulayın
Bu en önemli ders. İş arkadaşlarımdan birine gerçekten tahammül edemediğimde - beni her zaman tiz bir sesle selamlıyordu, işimi sabote ediyordu ve beni mikro yönetiyordu - sonunda ona şefkatle baktım. 'Vay canına, işte 20 yıldır aynı işi yapan, bu işin demografisinin dışında olan biri, muhtemelen taze beyinler ve keskin beceriler tarafından tehdit altında hissediyor ve muhtemelen yetersiz hissediyor. Bu da ve muhtemelen uyum sağlamak için çok çalışıyor. Benimle nasıl etkileşim kuracağını bilmiyor ve beni anlamıyor. '

 
Alt 06 Nisan 2023, 01:27   #10
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

10. İş arkadaşınızdan, ailenizden, patronunuzdan vb. Nefret etmeyi bırakın.
Ah! Nefret güçlü bir kelimedir ancak gerçek bir insani duygudur ve genellikle tiksinme, nefret, öfke ve tiksinti ile ilişkilendirilir. Hepimiz bu duyguyu biliyoruz ve bazen son derece geçerli. Ancak nefret aynı zamanda barındırılması gereken toksik bir duygudur. Seni içten dışa yiyecektir. Aslında pek çok insan, kortizol gibi stres hormonlarını salgıladıkları ve vücutta iltihabı tetikledikleri için olumsuz duyguların aslında hastalığa dönüşebileceğine inanıyor. Kendinizi olumsuzlukla zehirlemeyin. Döngüyü burada durdurun.

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:00.